Home Gaming3DS Nintendo viert Pokémon Sun en Pokémon Moon release met fans!

Nintendo viert Pokémon Sun en Pokémon Moon release met fans!

by Mark van Truijen

Nintendo vierde gisteren samen met Pokémon-fans de release van de nieuwste Pokémon games voor de Nintendo 3DS-systemen, Pokémon Sun en Pokémon Moon. Vele fans kwamen naar Media Markt Rotterdam Centrum voor de launch activiteiten, zoals de meet & greet met YouTuber TheDutchTerms of om mee te doen aan de speciale Pokémon Sun en Moon kids workshop.

Kinderen konden zich vooraf inschrijven voor de speciale Pokémon Sun en Pokémon Moon kids workshop. In deze workshop kwamen ze alles te weten over de nieuwe Pokémon games, deden ze mee aan de quiz en voerde een heuse Z-move dans uit. Alle deelnemers gingen naar huis met een Pokémon Master Certificaat en leuke goodies. Ook hadden ze de kans om met hun favoriete YouTuber op de foto te gaan en een handtekening te ontvangen, net als tijdens de daarop volgende meet & greet, die toegankelijk was voor alle bezoekers.

Op zaterdag 26 november hebben Pokémon-fans opnieuw de kans om deel te nemen aan deze activiteiten. YouTubers Joost Speelt Spellen en XLinkTijger zijn dan bij Media Markt Utrecht Hoog Catharijne voor een meet & greet. Ook zijn er weer Pokémon Sun & Pokémon Moon workshops voor kids.

* Locatie en tijd meet & greet Joost Speelt Spellen & XLinkTijger
**: Media Markt Utrecht Hoog Catharijne 26 november, 15.00u – 17.00u

Pokémon Sun en Pokémon Moon zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Het zijn de nieuwste Pokémon games voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, waarin je nieuwe avonturen en nieuwe Pokémon staan te wachten in de tropische Alola regio. In de volledig nieuwe spelstand, Battle Royal, kun je het tegen drie andere trainers (vrienden/familie) opnemen. Wil je kennis maken met Pokémon Sun en Moon? Download dan de gratis demo in de Nintendo eShop.

nintendo_evenement_1_final nintendo_evenement_2_final

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: