Home Gaming Nintendo Switch patenten tonen touchscreen, SD kaart slot en sociale functies

Nintendo Switch patenten tonen touchscreen, SD kaart slot en sociale functies

by Mark van Truijen

Nintendo heeft express informatie achtergehouden over de Switch, hiermee bleef je je afvragen wat de specs waren van het apparaat. Hoe werkt het digitaal downloaden, wat zijn de sociale functies.

Voordat we hier antwoord op krijgen moeten we nog even wachten tot Januari, maar er zijn al wel wat patenten gevonden die Nintendo in Juni heeft ingediend bij States Patent and Trademark Office.

Een diagram toont de slot voor de game kaarten. Ook is er een SD kaart slot. De 3DS gebruikte ook al de SD kaart voor gedownloade games. Nintendo probeert nog altijd de kosten voor productie laag te houden en de Switch uit te brengen met genoeg ruimte on-board voor drie games.

Patent images courtesy of US Gamer

Nog iets zijn de controllers die demontabel zijn. Er zijn vier schouder knoppen —R, L, ZL, en ZR, zoals Wii U en de New 3DS systems—ook is er een “Pairing” button, deze is waarschijnlijk om andere controllers te koppelen of voor het eerst te synchen.

De meest interessante van alle is de optie om de Switch te pairen met een VR headset. Polygon liet een setup zien vergelijkbaar met Google Daydream View en Samsung Gear VR: de Switch tablet zou dan samenwerken met de headset.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: