Home Gaming Nintendo Selects-reeks wordt op 15 april uitgebreid met must-have Wii U games

Nintendo Selects-reeks wordt op 15 april uitgebreid met must-have Wii U games

by Mark van Truijen
Als je een eerder gemiste topgame wilt ontdekken, is het diverse aanbod aan spelervaringen van de Nintendo Selects–reeks de beste plaats om te beginnen. Deze reeks omvat al meer dan 25 klassieke titels, inclusief The Legend of Zelda: A Link Between Worlds en Star Fox 64 3D voor de Nintendo 3DS-systemen, en Super Mario Galaxy 2, Mario Kart Wii en Wii Sports Resort voor de Wii*. Op 15 april wordt de Nintendo Selects-reeks versterkt met 6 Wii U-titels. Het betreft enkele van de populairste games voor dit systeem die in Europa samen al meer dan 4 miljoen keer zijn verkocht**.

De line-up bevat zeer diverse titels, inclusief klassieke platformavonturen:

New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U: In New Super Mario Bros. U krijgen Mario, Luigi en Toad versterking van een heel nieuw personage – jij! Ren, spring en beuk je een weg door een 2D zijwaarts scrollend Mario-avontuur, en speel als Mii-personage in extra standen als Missies en Muntengevecht. Verken een reusachtige wereldkaart vol gloednieuwe levels, en geniet van spelopties die alleen mogelijk zijn op de Wii U. In het extra spel New Super Luigi U kun je 82 geheel nieuwe en zeer uitdagende levels als Luigi proberen te halen. Haast je, want je krijgt voor elk level maar beperkte tijd! Dit pakket is in Europa voor het eerst apart verkrijgbaar van de Mario & Luigi Premium Pack Wii U hardwarebundel.***

Donkey Kong Country: Tropical Freeze: De Snowmads zijn Donkey Kong Island binnengevallen en hebben het eiland in een ijswereld veranderd. Aan de Kongs de taak om de boel te ontdooien! Speel alleen of samenwerkend met een vriend. Zwem, slinger en spring je een weg door zes gloednieuwe eilanden vol gevaren, verborgen voorwerpen en onvergetelijke eindbaasgevechten.

In de Nintendo Selects-reeks verschijnen ook meerspelerervaringen die alleen de Wii U kan bieden:

Nintendo Land: Spring in 12 attracties die zijn gebaseerd op Nintendo’s beroemdste personages en spelwerelden, inclusief Super Mario, The Legend of Zelda en Animal Crossing. Gebruik de Wii U GamePad en je Wii-afstandsbediening Plus om zowel samenwerkend als competitief met vrienden te spelen. Er zijn ook diverse attracties voor één speler die je met het touchscreen en de intuïtieve bewegingsbesturing van de Wii U GamePad kunt besturen.

Wii Party U: Je bent uitgenodigd voor een party game die optimaal gebruik maakt van de Wii U GamePad en je Wii-afstandsbedieningen. Geniet van 80 maffe minigames vol pret voor jong en oud. Er zijn ook GamePad Party minigames waarin jij en een vriend beide een uiteinde van de GamePad gebruiken. Of verzamel iedereen rond de tv en gebruik de GamePad en Wii-afstandsbedieningen voor de hectische gekte van de TV Party mode****.

Spelers die liever alleen op pad gaan, zitten helemaal goed met deze twee geweldige avonturen:

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD: Link verschijnt voor de allereerste keer in haarscherp 1080p in deze high-definition remaster van The Legend of Zelda: The Wind Waker, die oorspronkelijk voor de Nintendo GameCube verscheen. Zeil met Link over de Great Sea om zijn zusje te redden en begin een onvergetelijk avontuur om het land van Ganondorf te bevrijden.

LEGO® CITY Undercover: Als de legendarische detective Chase McCain ga je undercover op jacht naar de ontsnapte crimineel Rex Fury. Trek verschillende vermommingen aan, verzamel meer dan 100 voertuigen, en ga waar je wilt in de open stadsgebieden – alles om het recht te laten zegevieren!

Wii U-bezitters kunnen uitkijken naar geweldige, exclusieve ervaringen wanneer deze zes titels op 15 april worden toegevoegd aan de Nintendo Selects-reeks. Deze titels zijn op dezelfde dag ook beschikbaar in de Nintendo eShop voor €24,99 (incl. BTW)*****.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x