That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Featured, Highlighted, Nintendo Switch

Nintendo presenteert de Nintendo Switch Lite, een apparaat dat speciaal is ontwikkeld voor handheld-gaming

Nintendo heeft vandaag in een video de Nintendo Switch Lite geïntroduceerd. Dat is een spelsysteem dat speciaal is ontworpen om Nintendo Switch-games in de handheldstijl te spelen. De Nintendo Switch Lite wordt op 20 september uitgebracht en zal in drie verschillende kleuren leverbaar zijn: geel, grijs en turkoois. Daarnaast zal er een etui en beschermfolie voor de Nintendo Switch Lite verkrijgbaar zijn. Ga naar de officiële Nintendo Switch Lite-website om de introductievideo van de Nintendo Switch Lite opnieuw te bekijken.


Het vlaggenschipmodel van de Nintendo Switch-familie werd in maart 2017 op de markt gebracht en is te gebruiken in drie verschillende speelstijlen. Zo kun je in de tv-stijl spelen door het systeem in een Nintendo Switch-houder te plaatsen, kun je in de tafelstijl met of tegen andere spelers spelen door Joy-Con-controllers te delen en kun je in de handheldstijl spelen. Het spelsysteem wordt geleverd met twee grijze Joy-Con-controllers of met een neonrode en een neonblauwe Joy-Con-controller.


Bij de Nintendo Switch Lite is de besturing volledig in het apparaat geïntegreerd. Ook is hij compacter dan het vlaggenschipmodel. Bovendien heeft de Nintendo Switch Lite geen standaard en omdat het apparaat speciaal is ontwikkeld als handheldsysteem, kun je het niet aansluiten op een televisie. Daarom wordt het systeem zonder houder of HDMI-kabel geleverd. Op de officiële Nintendo Switch-website kun je alle verschillen tussen de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite bekijken.


Op het nieuwe apparaat kun je alle Nintendo Switch-games spelen die de handheldstijl ondersteunen*, hoewel sommige games enkele beperkingen zullen hebben. Raadpleeg de achterkant van de verpakking van een game en de productinformatie op de officiële Nintendo-website om meer te weten te komen over welke functies zijn inbegrepen en welke speelstijlen worden ondersteund in specifieke games. Vanaf de release is de Nintendo Switch Lite in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zal Nintendo op 8 november een speciale Nintendo Switch™ Lite Zacian & Zamazenta Edition** op de markt brengen, met lichtblauwe en magenta knoppen en illustraties van de twee nieuwe Legendary Pokémon uit Pokémon Sword en Pokémon Shield. In Pokémon Sword en Pokémon Shield beleef je een gloednieuw avontuur in Galar, een wereld vol nieuwe Pokémon om te vangen, te ruilen en tegen te vechten. In Galar moet je proberen het geheim achter de Legendary Pokémon Zacian en Zamazenta te ontrafelen. De Nintendo Switch™ Lite Zacian & Zamazenta Edition zal verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt.


Nintendo Switch- en Nintendo Switch Lite-bezitters kunnen via Nintendo Switch Online*** of lokale draadloze multiplayer**** met elkaar spelen in compatibele multiplayergames, zoals Super Mario Maker 2Mario Kart 8 DeluxeSplatoon 2 en Super Smash Bros. Ultimate.


Ga voor meer informatie over de Nintendo Switch Lite naar de officiële Nintendo Switch-website.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE