That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: 3DS, Gaming, Nintendo Switch

Nintendo organiseert Super Smash Bros. Invitational 2018-toernooi en Splatoon 2 World Championship op E3 2018

Op 11 en 12 juni organiseert Nintendo in Los Angeles een speciaal evenement waarbij spelers op hoog niveau tegen elkaar zullen strijden in twee games voor de Nintendo Switch: een groep uitgenodigde spelers gaat knokken in Super Smash Bros., terwijl gekwalificeerde teams de strijd met elkaar aangaan in Splatoon 2. Dit belooft een kleurrijk festijn voor alle leeftijden te worden, dat blijk geeft van Nintendo’s unieke kijk op competitief entertainment. Het evenement is slechts een van Nintendo’s vele activiteiten tijdens de E3, die van 12 tot 14 juni in het Los Angeles Convention Center plaatsvindt. Meer details over Nintendo’s E3-plannen worden op een later moment bekendgemaakt.

Bij het Super Smash Bros. Invitational 2018-toernooi komen spelers van over de hele wereld samen voor de Super Smash Bros.-game die onlangs werd aangekondigd en dit jaar naar de Nintendo Switch komt. Voor het Splatoon 2 World Championship komen de winnende teams samen van de diverse toernooien die in aanloop naar dit wereldkampioenschap werden gehouden. De wedstrijden worden live gestreamd op de YouTube- en Twitch-kanalen van Nintendo.
Het European Championship Splatoon, dat plaatsvindt in Polymanga, Zwitserland, bepaalt welk team uit Europa zal deelnemen aan het Splatoon 2 World Championship. Het toernooi begint met kwalificatierondes op 30 maart en de ochtend van 31 maart, waarbij de 16 aanwezige teams zullen strijden om de vier felbegeerde finaleplekken. Op 31 maart om 13:00 uur worden de zinderende halve finale en finale live uitgezonden op  Nintendo’s YouTube-kanaal en op  Twitch. Daarna gaat het winnende team naar huis met een speciale trofee, een speciaal shirt, en de titel van Europees Splatoon-kampioen.
Voorafgaand aan het Splatoon 2 World Championship, organiseert Nintendo online de Splatoon 2 Inkling Open 2018-kwalificatierondes in de VS en Canada, gehost door Battlefy. Het winnende team kwalificeert zich voor de kans om een plek te winnen in het Splatoon 2 World Championship. Deelnemende teams aan de toernooien in Japan (Splatoon Koshien 2018) en Australië/Nieuw-Zeeland (AUNZ Splatoon Cup) worden plaatselijk geïnformeerd over kwalificatiemogelijkheden.
Ga voor meer informatie over het Nintendo Switch-evenement naar https://e3.nintendo.com. Op een later moment wordt meer bekendgemaakt over het evenement in Los Angeles.
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE