Home Gaming [Update]Nintendo houdt nog een Splatoon Global Testfire evenement

[Update]Nintendo houdt nog een Splatoon Global Testfire evenement

by Mark van Truijen

Het officiële persbericht is uit

Update : 

De volgende ronde voor de gratis Splatoon Global Testfire-demo gaat op zondag 24 mei om 00.00 uur van start! Misschien had je de eerste ronde gemist of kun je gewoon niet wachten om weer verder te knallen met je inktgeweren. Dit uurtje geeft je de kans om met andere Inklings om terreinwinst te strijden; als spetterende opwarmer voor de release van Splatoon op 29 mei.

Als dit de eerste keer is dat je gaat deelnemen aan een Global Testfire-evenement moet je niet vergeten om vooraf naar de Nintendo eShop van de Wii U te gaan om de gratis demo te downloaden*. Deze demo gaat één uur lang live op zondag 24 mei om 00:00 uur. Tijdens dat uur kun je genieten van 4-tegen-4 online Turf War-gevechten met spelers van over de hele wereld. Daarbij zijn dezelfde wapens beschikbaar als tijdens het vorige Global Testfire-evenement.

Alle spelers die de demo hebben gedownload tijdens deze of de vorige ronde krijgen 10% korting op de prijs van Splatoon in de Nintendo eShop**. Deze aanbieding geldt van 29 mei tot 4 juni.

Splatoon is een spannende, nieuwe game van Nintendo die de creatieve gameplay voor alle leeftijden, waar Nintendo bekend om staat, combineert met sensationele inktgevechten waarin spelers terreinwinst moeten boeken. Net zoals Mario Kart de manier veranderde waarop gezinsleden en vrienden samen racegames beleven, zo biedt Splatoon spelers van alle leeftijden en niveaus de kans om kennis te maken met actie-shooters.

In de game kruipen spelers in de huid van Inklings, personages die je zelf kunt aanpassen en die met één druk op de knop in inktvissen veranderen. Spelers kunnen met hun inktgeweren tegenstanders uitschakelen en de vloer hun eigen kleur geven, om vervolgens als inktvis snel door hun eigen inkt te zwemmen of zich in de inkt te verschuilen voor de wapens van tegenstanders.

Ga voor meer informatie over Splatoon naar de website van het spel en volg het laatste nieuws op onze Wii U Facebook-pagina of de Europese Splatoon Facebook-pagina.

**Breedbandverbinding met internet vereist
*Prijs met korting: € 35,99; normale prijs: € 39,99 – Hiervoor moet je Splatoon Global Testfire hebben gedownload in de Nintendo eShop op dezelfde Wii U, voordat je Splatoon koopt.

 

Het lijkt erop dat Nintendo zich opmaakt voor het volgende Global Testfire evenement voor Splatoon. Mocht je het vorige evenement gemist hebben dan is dit de kans op wat van de actie mee te pakken. Het evenement zal zaterdag 23 mei live gaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x