That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, Nintendo Switch

Nintendo begint gamescom met nieuwe trailers en aankondigingen

Aan het begin van gamescom in Keulen, Duitsland, heeft Nintendo nieuwe details onthuld over wat fans in de loop van de week kunnen verwachten, inclusief nieuwe gameplaybeelden van reeds aangekondigde Nintendo Switch-titels als Super Smash Bros. UltimateSuper Mario Party en DAEMON X MACHINA van Marvelous, terwijl bezoekers van de show diverse komende titels kunnen spelen, inclusief ‘s werelds eerste hands-ons met Super Mario Party en het onlangs aangekondigde Diablo III Eternal Collection van Blizzard Entertainment.
Na de recente Super Smash Bros. Ultimate Direct, die veel nieuwe info bracht over het aanstaande vechtfeest dat op 7 december naar de Nintendo Switch komt, kunnen fans gloednieuwe beelden bekijken van de onlangs aangekondigde personages King K. Rool, Dark Samus en Chrom. Het ontwikkelingsteam in Japan vecht met deze personages twee volledige matches uit, zoals nu te zien is op het YouTube-kanaal van Nintendo.
Ondertussen moet iedereen met een zwak voor snelle mech-actie de game DAEMON X MACHINA van Marvellous goed in de gaten houden. Deze nieuwe titel van producent Kenichiro Tsukuda, die in 2019 naar de Nintendo Switch komt, laat spelers met volledig aanpasbare ‘krachtpantsers’, genaamd Arsenals, deelnemen aan uiteenlopende missies. Later deze week kunnen fans meer van de game zien, want dan toont meneer Tsukuda gloednieuwe gameplaybeelden in een video vanuit Nintendo’s RedCube-studio op gamescom. Tot het zover is, kun je de DAEMON X MACHINA – gamescom 2018-teaserbekijken.
Deze week verschijnen ook gloednieuwe gameplaybeelden van de komende, op zichzelf staande verhaaluitbreiding Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country. Deze beelden maken deel uit van een RedCubevideo die aan het eind van de week wordt gepubliceerd.
Mario Tennis Aces verwelkomt binnenkort een nieuw gezicht op de tennisbaan, want Diddy Kong komt een slagje meeslaan. Deze snelle deelnemer, met een speciale slag waarbij hij aan een liaan slingert, komt direct beschikbaar voor spelers die deelnemen aan het volgende toernooi, dat loopt van 1 tot 30 september. Zodra het toernooi is afgelopen, komt hij voor iedereen beschikbaar, ongeacht of spelers wel of niet hebben deelgenomen aan het toernooi. Bekijk Diddy voor het eerst in actie in de Mario Tennis Aces – Diddy Kong-trailer op YouTube.
Er is nog meer Mario-nieuws: Nintendo Switch-bezitters kunnen Super Mario Party nu pre-orderen in de Nintendo eShop om dubbele My Nintendo Gold-punten te ontvangen als de game uit is. Vanaf 23 november kunnen spelers ook een in beperkte oplage gemaakte bundel aanschaffen, met daarin een Joy-Con-controllerset (Neongroen/Neonroze) en een fysiek exemplaar van de game. Alle bezoekers van Nintendo’s stand in Hall 9 kunnen vijf van de nieuwe minigames zelf proberen, ruim voordat de game op 5 oktober verschijnt.
Mario’s broer Luigi krijgt het in oktober bijzonder druk, want naast zijn aanwezigheid in Super Mario Party, verschijnt op 19 oktober Luigi’s Mansion voor de Nintendo 3DS-systemen, zowel in fysieke winkels als in de Nintendo eShop.
Liefhebbers van comics en graphic novels zullen blij worden van het nieuws dat InkyPen, een app voor het lezen van digitale stripboeken, in november exclusief voor de Nintendo Switch verschijnt. De InkyPen-app is te downloaden via de Nintendo eShop. Abonnees kunnen voor een vast bedrag per maand zoveel comics lezen als ze maar willen, waaronder die van populaire series als Sonic The Hedgehog, Judge Dredd en Transformers, en andere titels die later worden toegevoegd. Comic-fans kunnen zien hoe het werkt in de nieuwe InkyPen komt naar de Nintendo Switch-trailer op YouTube en meer details lezen op de officiële InkyPen-website.
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE