That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Nieuwe video Hitman 2 vrijgegeven

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive geven vandaag Tools of the Trade vrij, het derde deel van de HITMAN™ 2 – How to Hitman videoserie. Op de weg naar het doelwit die uitgeschakeld moet worden in HITMAN™ 2, liggen verschillende middelen verspreid om de klus efficiënt te klaren. Of het nu exploderende mobiele telefoons, audio-afleidingen, tasers, wegwerpscramblers of het tactisch gebruik van spiegels zijn, de bekwaamheid van de speler bepaalt of Agent 47 het overleeft. 

HITMAN™ 2 is de opvolger van de populaire internationale videogame HITMAN™. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxlocaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMAN™ 2
 biedt ook nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™ -reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu beschikbaar als een vroegtijdige toegangsbonus voor gamers die HITMAN™ 2 vooruitbestellen bij deelnemende winkels. Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan de HITMAN™: Sniper Assassin-wedstrijd om hun schutterstalenten op de proef te stellen en kans te maken op de grote prijs: zijn/haar naam en beeltenis in de game in toekomstige content van HITMAN™ 2. Kijk voor meer informatie ophttps://hitman.com/competition.

HITMAN™ 2 is vanaf 14 november 2018 verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, de Xbox One-apparaten, inclusief de Xbox One X, en pc.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE