That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

Nieuwe verhaaltrailer Vampyr onthuld!

Vampyr, de nieuwe actie-RPG van DONTNOD Entertainment, is vanaf 5 juni verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Het overkoepelende verhaal van de game wordt vandaag onthuld in een beklemmende Story Trailer, ondersteund door een griezelige cover van (Don’t Fear) the Reaper. Wanneer Dr. Jonathan Reid van het front terugkeert naar het door oorlog en ziekte verwoeste Londen, ontdekt hij een geheime wereld vol goddeloze wezens, geheime genootschappen en vampierjachten.

In Vampyr speel je als Jonathan Reid, een dokter die kort geleden in een vampier is veranderd en na de Eerste Wereldoorlog terugkeert naar het Londen van 1918. De gedesillusioneerde Reid ontdekt het bestaan van een duistere wereld waarin bovennatuurlijke wezens en geheime genootschappen de dienst uitmaken… en nu is hij onderdeel van deze wereld. 

Als nieuwe vampier met een onbedwingbare dorst naar bloed, geworpen in een vreemde nieuwe wereld, probeert Reid het bovennatuurlijke te doorgronden op de manier die hem eigen is: door rationeel te denken. Zijn wetenschappelijke zekerheden worden echter ernstig op de proef gesteld door zijn confrontaties met oude samenlevingen, mysterieuze moorden en een op handen zijnde, grootschalige vampierjacht. Gedreven door een persoonlijk verlangen om te ontdekken wie zijn transformatie heeft veroorzaakt, en met welk doel, blijft Jonathan Reid werken aan een geneesmiddel voor de verwoestende ziekte die de burgers van Londen decimeert.

Ondertussen worstelt hij met zijn aard als bloeddrinker en de verschrikkelijke verleiding om zich te voeden met de mensen die hij heeft gezworen te beschermen…

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE