Home Gaming Nieuwe update uitgebracht voor POWERWASH SIMULATOR

Nieuwe update uitgebracht voor POWERWASH SIMULATOR

by Jos Vis

Vandaag heeft boutique-studio FuturLab in samenwerking met Square Enix Collective hun nieuwste update uitgebracht voor POWERWASH SIMULATOR, een Steam vroegtijdige toegang-titel. De nieuwste update is gepubliceerd door Square Enix Ltd en levert online-coöp, nieuwe Career Jobs, nieuwe uitdagingen en de langverwachte Professional Duty Washer!

Dankzij de nieuwste update, kunnen spelers nu samen PowerWashen en chillen in de online-coöpstand! Help je beste vriend een handje in de Career-mode of beleef de spetterende actie met maximaal 6 vrienden in Free Play, waarbij je elke job kunt kiezen die de gastspeler al voltooid heeft. Daarnaast zijn er gloednieuwe jobs toegevoegd aan de Career-mode; zorg dat de Monster Truck van de burgemeester blinkt als nooit tevoren, en ga vervolgens naar de kermis om het reuzenrad schoon te maken en er een ritje in te maken.

“Online coöp is een grote stap voorwaarts voor de visie die we voor deze game hebben. Het is een van de features die door de community het meest werd gevraagd, dus kunnen we niet wachten om de reacties te zien,” zegt James Marsden, oprichter en creative director van FuturLab. “Coöp brengt mensen samen, zodat spelers samen met hun vrienden van de game kunnen genieten, in een ontspannende, niet-competitieve omgeving.”

En de update heeft nog meer te bieden! We hebben nieuwe, coole cosmetics toegevoegd om de game in je eigen stijl te spelen, inclusief handschoenen, washer-skins en nieuwe personage-skins.

Daarnaast is de krachtigste power washer-klasse ooit gearriveerd! De Professional Duty Washer rekent razendsnel af met eerdere vuillagen, maar pas op voor nieuwe olieachtige vuiltypes die de stad nu vervuilen. Bekijk onze patch-notes op Steam voor een volledige lijst van wat er nieuw is.

POWERWASH SIMULATOR laat spelers hun zorgen wegspoelen met het rustgevende geluid van het water dat onder hoge druk wordt weggespoten. Spelers kunnen hun eigen power washing-bedrijf opbouwen en elk spikkeltje vuil dat ze maar kunnen vinden wegspuiten. POWERWASH SIMULATOR focust op ontspanning en escapisme voor een unieke draai aan het simulatorgenre.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x