That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, Nintendo Switch

Nieuwe update op komst voor Pokkén Tournament DX

 Er is een spannende nieuwe update op komst voor Pokkén Tournament DX, met daarin extra content. Nieuwe functies zijn onder andere:

  • Online Team Battles – Er komen Team Battles om online met vrienden te spelen. Ieder kiest drie Pokémon en begeeft zich in de strijd om verhitte gevechten te leveren met andere spelers.

 

  • Officiële Groepen in Group Matches – Er worden officiële groepen gevormd vanuit Pokkén Tournament DX in de online “Group Match”-vechtmodus. Al gauw na de update zullen er officiële Group Matches worden gehouden waarin spelers kunnen strijden om nieuwe speciale titels winnen.

 

  • Opnemen van bewegingen van Pokémon – In de vrije training van de oefenmodus is een nieuwe functie toegevoegd voor het opnemen van vechtbewegingen van Pokémon. Je kunt de vijandige Pokémon besturen en de bewegingen ervan opnemen zodat je deze kunt afspelen tijdens je training om je vaardigheden te helpen verbeteren.

 

  • Verbeterde spelbeleving – Er zijn verschillende andere aanpassingen in ontwikkeling die het spelverloop helpen verbeteren.