Home Featured Nieuwe Up In Smoke Showdown Modus toegevoegd aan de Red Dead Online Beta

Nieuwe Up In Smoke Showdown Modus toegevoegd aan de Red Dead Online Beta

by Mark van Truijen

Vernietig koste van het kost het vijandelijke kamp in Up In Smoke, de nieuwe Showndown Modus die vandaag aan de Red Dead Online Beta is toegevoegd. Alle spelers beginnen met een explosief pakketje, en elke succesvolle levering aan de basis van het andere team zal een deel van hun kamp doen ontploffen. Lever al je pakketten af en vernietig het kamp van de vijand om te overwinning te claimen.

Als bonus van deze week krijg je 30% XP boost bij alle Ability Cards. Ability Cards komen in de varianten Dead Eye en Passive – Dead Eye Ability Cards bieden speciale voordelen wanneer Dead Eye is actief is, terwijl Passive Ability Cards unieke gevechts-, herstel- of verdedigingsvoordelen hebben. Elke kaart heeft overigens drie beschikbare niveaus.

Verdien deze week extra XP om sneller het volgende niveau te bereiken, en upgrade vervolgens de kaart om een verbeterde versie van de ability te krijgen. Ability Cards zoals To Fight Another Day, Strange Medicine en Slippery Bastard kunnen allemaal van pas komen in Up in Smoke, rust ze uit in je loadout, terwijl jij je best doet om een explosief pakket achter de vijandelijke linies af te leveren. Lees hier de basisinformatie over Abilitiy Cards, plus wat algemene gevechtstips.

De toevoegingen aan de Wheeler, Rawson and Co. Catalogue van deze week zijn:

  • Winter Shotgun Coat
  • Benbow Jacket
  • Darned Stockings
  • Manteca Hat

Houd de Rockstar Newswire in de gaten voor meer details over de Red Dead Online Beta in de aankomende weken, inclusief meer informatie over de volgende update van later deze lente.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: