Home Gaming Nieuwe Trials of Mana trailer focust op helden Duran en Angela

Nieuwe Trials of Mana trailer focust op helden Duran en Angela

by Pim, Sel

Square Enix Ltd., heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht die focust op de reis van Duran en Angela, twee van de zes helden uit Trials of Mana™. De video schetst de verhalen van Duran, een bekwame maar heethoofdige jonge soldaat van het koninkrijk Valsena, en Angela, de rebelse prinses van een koninkrijk van magiërs genaamd Altena. Duran wil wraak nemen op de Crimson Wizard, en Angela wil zich nog wel eens aanstellen om aandacht te krijgen terwijl ze gebukt gaat onder de verantwoordelijkheid om in haar moeders schaduw te staan. Van de overige vier speelbare helden, Hawkeye, Riesz, Kevin en Charlotte, wordt in toekomstige trailers meer getoond.

Trials of Mana vertelt het verhaal van zes helden die het opnemen tegen de krachten van het kwaad in een wereld waarin de kracht van Mana is verzwakt. Spelers kunnen hun eigen avontuur vormen door zelf een groep van drie unieke personages samen te stellen en daarmee de reis van hun leven te maken om de essentie van Mana te beschermen.

Deze game werd oorspronkelijk in 1995 als Seiken Densetsu 3 uitgebracht in Japan en debuteerde eerder dit jaar in het Westen als onderdeel van Collection of Mana™ voor de Nintendo Switch. Het betreft een volledige, high-definition remake van het derde deel in de klassieke Mana-serie. Trials of Mana brengt de geliefde verhaallijn en personages naar een nieuwe, moderne generatie spelers met realtime gevechten, prachtige 3D-graphics en vernieuwde gameplay.

Spelers die de fysieke of digitale versies van de game uiterlijk 21 mei 2020 (vooraf) aanschaffen voor het Nintendo Switch™-systeem, STEAM® of PlayStation®4-systeem ontvangen een Rabite Adornment DLC, waarmee spelers tot level 10 meer EXP krijgen na gevechten. Pre-orders van de digitale versie van de game in de PlayStation®Store worden ook beloond met een exclusieve avatar-set van de zes helden uit de game, terwijl spelers die de game uiterlijk 21 mei 2020 aanschaffen of aanschaffen op STEAM® naast de Rabite Adornment DLC ook een exclusieve wallpaper-set ontvangen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: