Home Movies Nieuwe trailer THE LEGEND OF TARZAN – Vanaf 7 juli te zien in de bioscoop

Nieuwe trailer THE LEGEND OF TARZAN – Vanaf 7 juli te zien in de bioscoop

by Mark van Truijen

In het nieuwe actie-avontuur The Legend of Tarzan, speelt Alexander Skarsgård (HBO’s True Blood) het legendarische personage van bedenker Edgar Rice Burroughs.

Het is al jaren geleden dat de man ooit bekend als Tarzan (Skarsgård) de jungle van Afrika achter zich liet voor een nieuw leven als John Clayton, Lord Greystoke, met zijn geliefde vrouw, Jane (Robbie) aan zijn zijde. Nu is hij uitgenodigd om terug te komen naar de Congo als een handelsafgezant van het parlement. Hij is zich er echter niet van bewust dat hij als pion fungeert binnen een gevaarlijk spel vol hebzucht en wraak onder leiding van de Belgische kapitein Leon Rom (Waltz). Maar diegenen achter dit moorddadige plot hebben geen idee wat ze te wachten staat.

Ook in de hoofdrollen, Oscar® genomineerde Samuel L. Jackson (Pulp Fiction, de Captain America- films), Margot Robbie (The Wolf of Wall Street), Oscar® genomineerde Djimon Hounsou (Blood Diamond, Gladiator), Oscar® genomineerde John Hurt (The Elephant Man, the Harry Potter films) en tweevoudig Oscar® winnaar Christoph Waltz (Inglourious Basterds, Django Unchained). The Legend of Tarzan is een productie van Warner Bros. Pictures en Village Roadshow Pictures. De film is geregisseerd door David Yates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x