Home Gaming Nieuwe trailer en releasedatum vrijgegeven voor One Piece World Seeker

Nieuwe trailer en releasedatum vrijgegeven voor One Piece World Seeker

by Pim, Sel

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft vandaag een nieuwe gameplay video vrijgegeven voor ONE PIECE WORLD SEEKER, met veel nieuwe features en de aankondiging van de releasedatum voor PlayStation®4, Xbox One en PC Digital op 15 maart 2019.

Je doorkruist de wereld met Luffy zijn acrobatische Gum-Gum fruit-vaardigheden en maakt kennis met Luffy’s twee voornaamste actie modi (Haki). De eerste, de Arm Haki, gaat uit van pure, rauwe kracht en de tweede, subtielere Observation Haki, stelt Luffy in staat de tijd te vertragen, stealth aanvallen te gebruiken en door de muren heen te kijken.

De gameplay video toont de Skill Tree en Crafting/Cooking-systemen. Door missies tot een goed einde te brengen en voortgang te maken in de game kan Luffy Skill Points verdienen die spelers in staat stellen zijn krachten en vaardigheden bij te schaven via de Skill Tree.

Crafting kan aangeboord worden via Usopp of Franky, twee van de Straw Hat Pirate Crew van Luffy, die door Luffy gevonden items kunnen gebruiken om nieuwe items en materiaal te creëren, terwijl Sanji Lunch Boxes maakt voor de rest van de crew.

Ten slotte wordt Luffy zijn extreem krachtige Gear Fourth modus onthuld voor de allereerste keer.  Spelers zullen met deze modus toegang krijgen tot nieuwe combat skills en andere technieken, maar dan slechts voor een beperkte tijd.

Vandaag wordt ook de collector’s edition van de game gepresenteerd, The Pirate King Edition. Deze zal naast de ONE PIECE WORLD SEEKER game een 21cm grote Luffy figurine, een replica van het Gum-Gum duivelsfruit, een CD met de originele soundtrack gecomposeerd door Kohei Tanaka en de Season Pass bevatten.

Fans die ONE PIECE WORLD SEEKER pre-orderen krijgen ook toegang tot een exclusieve missie die de geheimen van de als monsters gevormde rotsen van het eiland zal onthullen, en twee nieuwe Luffy outfits beschikbaar stelt: een militaire versie en een zwempak uitgave.
PlayStation®4 spelers zullen ook een extra item ontvangen, het ONE PIECE WORLD SEEKERdynamic theme.

Check de trailer hieronder:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: