Home Movies Nieuwe trailer DOCTOR SLEEP gelanceerd – 7 november 2019 in de bioscoop

Nieuwe trailer DOCTOR SLEEP gelanceerd – 7 november 2019 in de bioscoop

by Mark van Truijen
Doctor Sleep” is een vervolg op het verhaal van Danny Torrance, 40 jaar na zijn angstaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in “The Shining”. Ewan McGregorRebecca Ferguson en nieuwkomer Kyliegh Curran spelen in de bovennatuurlijke thriller, geregisseerd door Mike Flanagan, die zijn scenario baseerde op het boek van Stephen King.

Ondanks dat hij nog steeds getekend is door het trauma dat hij heeft opgelopen als kind in Overlook, heeft Dan Torrance iets van rust weten te vinden. Maar aan die rust komt abrupt een einde wanneer hij Abra ontmoet, een moedige tiener met haar eigen krachtige en buitengewone gave, beter bekend als het “licht”. Wetende dat Dan over dezelfde krachten beschikt, vraagt Abra hem om hulp tegen de meedogenloze Rose the Hat en haar volgers, The True Knot. Zij nemen het licht van onschuldigen af in hun zoektocht naar onsterfelijkheid. Door een onwaarschijnlijk bondgenootschap te vormen, raken Dan en Abra betrokken bij een wrede strijd op leven of dood met Rose. Abra’s onschuldigheid en onbevreesde omarming van haar licht dwingen Dan om zijn eigen krachten te gebruiken zoals hij dat nog nooit eerder heeft gedaan. Waardoor hij zijn angsten onder ogen moet komen en de geesten uit het verleden opnieuw moet laten ontwaken.
 
“Doctor Sleep” met Ewan McGregor (“Star Wars: Episodes I, II & III”, “T2 Trainspotting”) als Dan Torrance, Rebecca Ferguson (de “Mission: Impossible”-films, “The Greatest Showman”) als Rose the Hat, en Kyliegh Curran, in haar speelfilmdebuut, as Abra. De film bevat tevens rollen van Carl LumblyZahn McClarnonEmily Alyn LindBruce GreenwoodJocelin DonahueAlex Essoe en Cliff Curtis.
 
Trevor Macy en Jon Berg hebben de film geproduceerd, met Roy LeeScott LumpkinAkiva Goldsman en Kevin McCormick als uitvoerend producent.
 
Flanagan’s creatieve team achter de schermen bestond uit cameraregisseur Michael Fimognari (“The Haunting of Hill House”), productieontwerpers Maher Ahmad (“Get Hard”) en Elizabeth Boller (“Hush”), en kostuumdesigner Terry Anderson (“Den of Thieves”). De muziek is gecomponeerd door The Newton Brothers (“The Haunting of Hill House”).
 
Warner Bros. Pictures presenteert, een Intrepid Pictures/Vertigo Entertainment productie, een Mike Flanagan film: “Doctor Sleep”. Wereldwijd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures.
 
“Doctor Sleep” is vanaf 7 november 2019 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d