Home Movies Nieuwe Suicide Squad Trailer geeft ontzettend veel hype!

Nieuwe Suicide Squad Trailer geeft ontzettend veel hype!

by Mark van Truijen

Toen ik vanmorgen zag dat er een nieuwe Suicide Squad trailer uit was gekomen, was ik dolenthousiast. Mijn enthousiasme werd alleen nog maar groter toen ik de trailer zag, de trailer geeft een kleine introductie van de meeste van de personages en combineert humor met actie ontzettend goed. Ohjah de Bohemian Rhapsody soundtrack doet de trailer ook veel goeds!

Het voelt goed om slecht te zijn… Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan.

U.S. intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

SUICIDE SQUAD is geschreven en geregisseerd door David Ayer (“Fury”, “End of Watch”) en gebasseerd op de bekende DC Comics personages. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar® genomineerde Will Smith (“Ali”, “The Pursuit of Happyness”), Oscar® winnaar Jared Leto (“Dallas Buyers Club”), Margot Robbie (“The Wolf of Wall Street”, “Focus”), Joel Kinnaman (“Run All Night”, “The Killing”), Cara Delevingne (“Anna Karenina”, “Paper Towns”) en Oscar® genomineerde Viola Davis (“The Help”, “Doubt”). De film is geproduceerd door Charles Roven en Richard Suckle, met Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson en Geoff Johns als uitvoerende producenten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x