Home Gaming Nieuwe spelmechanisme Battle Styles voor Pokemon TCG

Nieuwe spelmechanisme Battle Styles voor Pokemon TCG

by Jos Vis

The Pokémon Company heeft vandaag het nieuwe spelmechanisme Battle Styles bekendgemaakt voor de Pokémon Trading Card Game. Battle Styles is geïnspireerd op de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield en omvat Single Strike Style, dat krachtige en keiharde aanvallen lanceert waarmee een tegenstander met één klap uitgeschakeld kan worden, en Rapid Strike Style, dat gebruikmaakt van uitgekookte en technische aanvallen waarmee een tegenstander aangevallen kan worden wanneer hij dat het minst verwacht. ​
 
Elke Pokémon in de Pokémon TCG kan een Battle Style hebben. Hierbij zijn Single Strike-kaarten verfraaid met een vleugje rood en Rapid Strike-kaarten met een vleugje blauw. Daarnaast zijn Single Strike- en Rapid Strike-kaarten verkrijgbaar als Trainer- en Energy-kaarten. Hiermee kunnen Pokémon met de betreffende Battle Style ondersteund worden en kunnen spelers een Single Strike- of Rapid Strike-deck samenstellen.

Trainers kunnen in de nieuwe uitbreiding Sword & Shield—Battle Styles van The Pokémon Company International Battle Style-kaarten – zoals Single Strike Urshifu V, Rapid Strike Urshifu V, Single Strike Tyranitar V en Rapid Strike Empoleon V – verzamelen en ruilen en ermee spelen. Bovendien kunnen Trainers uitkijken naar Single Strike Urshifu VMAX en Rapid Strike Urshifu VMAX in hun Gigantamax-vorm, zoals ze te zien zijn in de uitbreiding The Isle of Armor voor Pokémon Sword en Pokémon Shield.

De uitbreiding Sword & Shield—Battle Styles wordt op 19 maart 2021 wereldwijd uitgebracht en zal verkrijgbaar zijn in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. Ze bevatten:

  • 60 Battle Style-kaarten
  • 12 Pokémon V en 16 full-art Pokémon V
  • 6 Pokémon VMAX
  • 19 Trainer-kaarten en 6 full-art Supporter-kaarten
  • 2 Special Energy-kaarten
YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: