That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Movies, Nieuws, Trailer

Nieuwe song Post Malone en Swae Lee voor Spider-Man: Into the Spider-Verse

Republic Records en Sony Pictures Entertainment hebben aangekondigd dat het album met de officiële soundtrack van SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE  op 14 december a.s. zal verschijnen.

Post Malone & Swae Lee hebben de eerste single van de soundtrack uitgebracht. Het nummer heet “Sunflower (Spider-Man: Into the Spider-Verse)”. Het is de nieuwste samenwerking tussen Post Malone & Swae Lee die eerder al het nummer “Spoil My Night” uitbrachten, afkomstig van het zeer succesvolle album “Beerpongs & Bentleys” [Republic Records].

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE draait vanaf 20 december in de bioscoop in 3D, in de originele en Nederlands gesproken versie.

Phil Lord en Christopher Miller, de creatieve geesten die eerder verrasten met The Lego Movie en 21 Jump Street, zorgen met hun unieke talenten voor een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl die de eerste is in zijn soort. Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE