Gaming
Now Reading
Nieuwe Sniper Elite 3 trailer geeft je de basics
0

Nieuwe Sniper Elite 3 trailer geeft je de basics

by Mark van Truijen08/05/2014

Met nog een paar weken te gaan tot de release, hebben 505 Games en de ontwikkelaars bij Rebellion een nieuwe trailer uitgegeven voor Sniper Elite 3, hierin zullen we wat meer details zien van hoe de game werkt en hoe je de omgeving kan gebruiken in jouw voordeel.

De game speelt zich af in het Afrika van 1942, en het lijkt erop dat het Duitse Afrika Korps een wapen heeft wat het verschil kan maken in World War II. En daar kom jij van pas, je speelt een sniper die zowel het verschil van veraf met zijn sniper kan maken, als van dicht bij door een mes in iemand nek te steken.

In de ze trailer legt de ontwikkelaar de noodzaak van ontdekken uit, er zijn meer dan één wegen naar het uitschakelen van je doelwitten. Je kan het van dicht bij gaan proberen in close-combat, maar er zullen ook diverse plekken zijn die zich perfect lenen voor het afschieten van een kogel recht in de kop van een lid van het Afrikaanse Korps.

Ook wordt er verteld hoe belangrijk het is om dekking te zoeken. Zodra je de aandacht krijgt van een soldaat, krijg je de mogelijkheid zijn positie te zien en kan je dus daarop inspelen, dit door hem in ze ééntje uit te schakelen of een val te plaatsen waardoor je meteen een heel groepje uitschakelt.

Met al deze mogelijkheden tot je beschikking, staat bijna vast dat Sniper Elite 3 een goeie toevoeging word tot de serie. Ook voor de nieuwkomers zal dit een ware toevoeging zijn op de zomer collectie. De game staat gepland voor 27 Juni voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en PC.

What's your reaction?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
About The Author
Mark van Truijen
Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.