Home Gaming Nieuwe Racing mode van Teardown verschijnt 19 juni

Nieuwe Racing mode van Teardown verschijnt 19 juni

by Pim, Sel

Dames en heren, start uw motoren alstublieft! Tuxedo Labs en Saber Interactive zijn verheugd om Teardown naar het circuit te brengen met de uitbreidings-DLC “Folkrace”, die op 19 juni verschijnt voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en PC via Steam. De bekroonde destructieve overvalgame’s tweede premium-DLC introduceert een nieuwe opzichzelfstaande* campagne, evenals nieuwe maps en auto’s, drie rijmodi en meer. “Folkrace” zal gratis beschikbaar zijn voor eigenaren van Teardown’s Season Pass, Deluxe Edition en Ultimate Edition, of als een opzichzelfstaande aankoop voor €7,99.

De “Folkrace” DLC neemt spelers mee op de rit van hun leven, waarbij ze het opnemen tegen geduchte computerbestuurde tegenstanders in een reeks intense races en rally’s. Verken drie nieuwe maps terwijl je cruiset en crasht naar de finishlijn over tientallen hoogoctaange auto-uitdagingen. Snel vooruit in traditionele races en high-pressure eliminatierondes, en beuk je een weg naar de overwinning in chaotische rally-arena’s. Met elke overwinning zul je voortgang boeken door de campagne en geld verdienen om je vloot voertuigen te upgraden, van strakke sportwagens tot logge foodtrucks en meer!

“Folkrace” is de tweede van vier DLC-releases die worden geleverd in Teardown’s Season Pass, waaronder vorig jaar’s tijdreizende, Wild West-thematische “Time Campers” DLC, plus nog twee DLC’s die nog moeten komen. Spelers kunnen zich vastgespen met alle vier de DLC-pakketten door de Season Pass of Ultimate Edition van het spel te kopen. Zowel de “Folkrace” als “Time Campers” DLC’s worden ook gebundeld met de Deluxe Edition van Teardown.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x