Home Gaming Nieuwe Pokémons bekendgemaakt voor Pokémon Sun en Pokémon Moon

Nieuwe Pokémons bekendgemaakt voor Pokémon Sun en Pokémon Moon

by Mark van Truijen

The Pokémon Company International en Nintendo hebben verscheidene nieuwe Pokémon en personages bekendgemaakt voor de met spanning verwachte videogames Pokémon Sun en Pokémon Moon, die exclusief verkrijgbaar zullen zijn voor de systemen in de Nintendo 3DS-familie. Deze Pokémon zullen hun opwachting maken in de nieuwste Pokémon-videogames, die op 23 november in Europa gelanceerd worden.

Team Skull
Een bende schurken die bekendstaat als Team Skull, veroorzaakt in de regio Alola een hoop overlast. Ze stelen andermans Pokémon, maken een zooitje van de locaties voor de proeven en begaan lachend alle mogelijke misdadigheden.

De leider van Team Skull: Guzma
Guzma is de leider van Team Skull. Hij is de degene die deze schurken bij elkaar houdt. Guzma is de drijvende kracht achter hun meedogenloze aanvallen. Hij blijkt inderdaad erg sterk te zijn, maar hij beweert dat hij “nooit aanvoerder zou kunnen worden”. Het schijnt dat hij ook nog een appeltje met professor Kukui te schillen heeft.

De regelaar van Team Skull: Plumeria
Plumeria wordt gezien als de grote zus van Team Skull. Ze is een keiharde dame die als een ware strenge en oudere zus de leden van Team Skull in het gareel houdt en laat samenwerken. Ze geeft om de voetsoldaten, die onder haar in de pikorde staan, want ze laat het niet over haar kant gaan als iemand hen een pak rammel geeft.

De voetsoldaten van Team Skull
Zowel de mannelijke als de vrouwelijke voetsoldaten van Team Skull dragen uniforme zwarte tanktops met een doodshoofd. En denk maar niet dat ze hun uniform krijgen. Integendeel. Alle voetsoldaten moeten zelf hun uniform kopen!

Tot de nieuwe Pokémon behoren:

Wishiwashi

Type: Water
Wishiwashi hebben de nieuwe Ability Schooling, die tot nu toe geen enkele Pokémon heeft gehad. Onder bepaalde omstandigheden kunnen Wishiwashi tijdens een gevecht in hun schoolvorm veranderen.

•    Solovorm
Eén enkele Wishiwashi is nietig en zwak. Van kop tot staart meet Wishiwashi slechts 20 centimeter, wat zelfs voor een Pokémon erg klein is. Toch blijken de bewoners van de regio Alola hem als een afschrikwekkende Pokémon te beschouwen. Wanneer Wishiwashi in gevaar verkeert, vangen zijn glinsterende ogen licht. Hiermee stuurt hij een noodsignaal aan zijn bondgenoten.

•    Schoolvorm
De ogenschijnlijk zwakke Wishiwashi wordt de demon van de zee genoemd vanwege zijn supervinnige schoolvorm. Wanneer Wishiwashi een noodsignaal ontvangen, verenigen ze zich tot een enorme gevechtsformatie.

Pyukumuku
Type: Water
Vanwege hun uiterlijk en manier van leven oefenen Pyukumuku weinig aantrekkingskracht uit op toeristen. Op toeristenstranden kan parttime gewerkt worden om Pyukumuku van het strand af te halen en terug in zee te gooien. Hoe ver ze ook in zee gegooid worden, Pyukumuku keren altijd terug naar dezelfde plek. Pyukumuku beschikken over Innards Out, een nieuwe Ability die geen enkele Pokémon ooit heeft gehad. Wanneer deze Pokémon flauwvalt, kan hij via Innards Out zijn tegenstander nog een allerlaatste keer schade toebrengen. Deze schade staat gelijk aan het aantal HP dat hij had voordat hij de genadeklap kreeg.

Morelull
Type: Grass/Fairy
Morelull zijn nacht-Pokémon die ’s nachts rondlopen op hun pootachtige wortels. Ze verplaatsen zich omdat omringende planten verdorren als ze op één plek blijven en alle voedingsstoffen uit de bodem opzuigen. Via hun wortels kunnen ze contact maken met andere Morelull en met elkaar communiceren.

Pokémon die zich aangepast hebben aan de regio Alola
Sommige Pokémon hebben zich aangepast aan de speciale microklimaten van de regio Alola en hebben daar andere vormen aangenomen dan degene die ze in andere regio’s hebben. Deze Pokémon worden regionale varianten genoemd. Ze groeien op in de regio Alola en leven net zoals inheemse Pokémon. Deze regionale varianten kunnen verschillen in voorkomen en typen, en hun manier van leven kan ook verschillen van eerder bekende vormen.

Alolan Meowth
Type: Dark
Meowth is een Pokémon die van origine niet uit de regio Alola komt. Ze werden naar de koninklijke familie van Alola gestuurd als gift van een andere regio. Slechts een select gezelschap kon hen als partner hebben. Naar verluidt leven de Meowth die aan het koninklijk huis geschonken zijn, in grote luxe en overvloed, zodat ze een egoïstische en trotse houding hebben. Hierdoor is de vorm van Meowth veranderd.

Alolan Marowak
Type: Fire/Ghost
De Marowak in de regio Alola verzamelen botten en steken beide uiteinden in brand door ermee tegen hun voorhoofd te wrijven. Daarna draaien ze de botten rond! Omdat de Marowak erg zeldzaam is en er afschrikwekkend uitziet wanneer hij met zijn bot danst, noemen de bewoners van Alola hem een tovenaar die hen angst inboezemt.

Alolan Raichu
Type: Electric/Psychic
Van de Raichu zijn er in Alola twee typen: Electric en Psychic. Ze beschikken over psychische krachten. Bovendien kunnen ze hun psychische kracht in hun staart bundelen en hierop de lucht in zweven!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x