Home Gaming Nieuwe plannen voor The Elder Scrolls Online

Nieuwe plannen voor The Elder Scrolls Online

by Sven

Gisteravond, live op Twitch, onthulden we de plannen voor 2019 van ZeniMax Online Studio’s prijswinnende online RPG The Elder Scrolls Online. Er valt heel wat uit te pakken, dus houd ons in de gaten. Hier alvast de hoogtepunten:

  • DRAKEN! : Voor het eerst komen er draken naar ESO en elke held van Tamriel zal nodig zijn om deze gevleugelde dreiging te stoppen.
  • JAARLANGE VERHAALLIJN: Season of the Dragon is de jaarlange met elkaar verbonden verhaallijn en het episch Elder Scrolls-epos dat de vier 2019 updates met elkaar verbindt in een gigantisch avontuur dat fans niet willen missen.
  • ELSWEYR: Het hoofdstuk van 2019, Elsweyr, staat gepland om in juni te lanceren met nóg meer content dan de voorgaande hoofdstukken, waaronder het reusachtige gebied van Elsweyr, thuis van de Khajiit, en een nieuwe klasse – de Necromancer.

The Elder Scrolls Online: Elsweyr is vanaf 4 juni verkrijgbaar voor PC/Mac, PlayStation 4 en Xbox One. De versie voor PC/Mac zal op 20 mei in Early Access beschikbaar zijn voor klanten die pre-orderen. Kom meer te weten over de game, pre-order bonussen en Collector’s Editions via www.ElderScrollsOnline.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: