Home Featured Nieuwe Mortal Kombat 11 TV Spot onthult Kitana als nieuwste speelbare personage

Nieuwe Mortal Kombat 11 TV Spot onthult Kitana als nieuwste speelbare personage

by Jos Vis

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios onthullen vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11 televisiespot waarin Kitana wordt onthuld als speelbaar personage. De televisiespot laat zien dat er in ieder van ons een vechter schuilt die strijdt voor waarin we geloven. Om het idee tot leven te brengen is WBIE in zee gegaan met Joe Sill, director bij de Creative Advertising Group, en Plastic Wax. Zij creëerden een wereld waar alledaagse mensen de krachten bezitten van iconische personages uit Mortal Kombat 11. Het concept wordt extra kracht bijgezet dankzij de visuele effecten die Plastic Wax toevoegde, waaronder de ijzige moves van Sub-Zero, de bliksemschichten van Raiden en de stalen waaiers van Kitana. Terwijl de ene persoon in de schaduw vertoeft, treedt een ander eruit, op weg naar hun finale gevecht. 

De televisiespot bevestigt dat Kitana deel uitmaakt van Mortal Kombat 11. De tienduizend jaar oude prinses van Edenia groeide op met het idee dat ze de biologische dochter was van Shao Kahn en diende hem als één van zijn dodelijkste krijgers. Toen de waarheid aan het licht kwam, vocht Kitana tegen Shao Kahns poging om Earthrealm te veroveren. De strijd werd uiteindelijk haar dood. Ze verrees als een boze, wrede versie van haar vroegere zelf en heerst nu aan de zijde van de herrezen Liu Kang over het Netherrealm. Allebei streven ze naar de vernietiging van alle koninkrijken. 

Volg deze week NetherRealm’s populaire Kombat Kast livestream op TwitchYouTube, Twitter,Facebook en Mixer voor een diepgaande gameplay walkthrough van Kitana.

Kitana sluit zich aan bij de groeiende lijst van speelbare Mortal Kombat 11-vechters, naast Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D’Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs, Kotal Kahn, Noob Saibot, Liu Kang, Kung Lao, Jax Briggs, Cetrion en The Kollector. In de komende weken volgen er nog meer spannende aankondigingen.

Mortal Kombat 11 is de nieuwste game in de veelgeprezen serie, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De game is vanaf 23 april 2019 beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de Xbox One-reeks inclusief de Xbox One X, Nintendo Switch en pc. Pre-order nu en krijg de in-game, speelbare personage Shao Kahn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: