Home Gaming Nieuwe MK Kollective aangekondigd voor Mortal Kombat 11

Nieuwe MK Kollective aangekondigd voor Mortal Kombat 11

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag de herlancering aan van het MK Kollective, een digitale hub voor Mortal Kombat fans, creators en community-leden voor het demonstreren van innovatieve en originele content met betrekking tot de Mortal Kombat franchise. Ter viering van de recent aangekondigde Mortal Kombat 11, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios, zijn vooraanstaande creators in verschillende categorieën gekozen als MK Kollective ambassadeurs. Zij zullen de komende weken unieke Mortal Kombat 11 geïnspireerde creaties onthullen op www.mortalkombat.com/kollective.

De bevestigde MK Kollective ambassadeurs zijn:

Bezoek voor meer informatie www.mortalkombat.com/kollective.

Mortal Kombat 11 is de nieuwste game binnen de bekroonde franchise, en verdiept en personaliseert de ervaring zoals nooit tevoren, met een geheel nieuw Custom Character Variation-systeem waarmee spelers de creatieve controle hebben over het bouwen van aangepaste versies van de personagelijst. Daarnaast introduceert het spel ook een nieuw filmisch verhaal dat voortborduurt op de epische saga dat inmiddels zijn 25e jaar ingaat.   

Mortal Kombat 11 staat gepland voor 23 april 2019 voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, Xbox One-serie inclusief Xbox One X, Nintendo Switch™ en digitaal op PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: