Home Gaming Nieuwe Middle-earth: Shadow of War DLC vandaag beschikbaar

Nieuwe Middle-earth: Shadow of War DLC vandaag beschikbaar

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding vrijgegeven voor Middle-earth™: Shadow of War™. Met deze DLC kruipen spelers in de huid van Baranor, de kapitein van Minas Ithil, die is ontsnapt aan de ondergang van de gevallen stad. Spelers kunnen voor het eerst een menselijk leger aansturen om een nieuwe orkbedreiging in het oosten te bestrijden. Ze kunnen gebruik maken van nieuwe vaardigheden en uitrusting om het ruige woestijngebied van Lithlad te overleven, waar de ontzagwekkende Shindrâm-vesting van de Marauders gevestigd is. De verhaaluitbreiding Desolation of Mordor bevat de volgende content:

Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding

 • Speel als Baranor, de kapitein van Minas Ithil, die is ontsnapt aan de ondergang van de stad, in een nieuwe verhaaluitbreiding waarin spelers een menselijk leger moeten aansturen om een nieuwe orkbedreiging in het oosten te bestrijden.
 • Verenig met Torvin, de dwergen jager, om krachtige nieuwe gevechtsuitrusting te maken, inclusief schild, pantserhandschoen, enterhaak en vlieger.
 • Huur moordenaars in om een menselijk leger te bouwen en neem het nieuwe woestijngebied van Lithlad in, het hol van de Were-Wyrms.
 • Volbreng een reeks nieuwe missies en breng de ontzagwekkende Shindrâm-vesting van de Marauders ten val.
 • Vecht om te overleven in Mordor als mens zonder de kracht van de Ring of een geest om aan de dood te ontsnappen, in een nieuwe rogue-achtige campagne modus.

Vanaf vandaag zijn er ook verschillende gratis content updates beschikbaar voor Middle-earth: Shadow of War, waaronder:
•    Nemesis Systeem verbeteringen – Overlords kunnen nu beschermd worden door bodyguards, die op dezelfde manier te werk gaan als Warchief bodyguards en ze kunnen spionnen inzetten.
•    Brutal Difficulty – Vijanden zijn net zo snel en dodelijk als op de Gravewalker moeilijkheidsgraad, maar de schade is aanzienlijk verhoogd en de Might en Wrath meters vullen sneller waardoor spelers meer speciale moves kunnen gebruiken.
•    Nieuwe player skins – Kies als Baranor te spelen in de hoofdcampagne.
•    Photo Mode upgrades – Nieuwe stickers, stijlen en filters geïnspireerd op de Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding.
•    Online Fight Pits & Online Conquests Update – Zoek vrienden via hun naam wanneer je de strijd aan gaat in de online modi.

Let op: De mogelijkheid om goud te kopen wordt vandaag permanent verwijderd. Spelers kunnen nog steeds hun goud besteden en verdienen via in-game uitdagingen totdat de Market definitief sluit op 17 juli. Bezoek voor meer informatie de recente community update en FAQ.

Hieronder vind je een complete lijst van de Expansion Pass-content.

 • Full Expansion Pass: Inclusief Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding (verkrijgbaar vanaf vandaag), Blade of Galadriel-verhaaluitbreiding (nu verkrijgbaar), Slaughter Tribe Nemesis-uitbreiding (nu verkrijgbaar) en Outlaw Tribe Nemesis-uitbreiding (nu verkrijgbaar) – € 39,99 (*Expansion Pass is ook inbegrepen bij de Gold Edition voor € 109,99)
 • Story Expansion Pass: inclusief Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding en Blade of Galadriel-verhaaluitbreiding – €24,99
 • Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding – Los verkrijgbaar – €19,99
 • Blade of Galadriel-verhaaluitbreiding – Los verkrijgbaar – €14,99
 • Slaughter Tribe Nemesis-uitbreiding – Los verkrijgbaar – €14,99
 • Outlaw Tribe Nemesis-uitbreiding – Los verkrijgbaar – €14,99

Middle-earth™: Shadow of War™ is verkrijgbaar voor de Xbox One-consoles, Windows 10-pc via de Windows 10 Store, Steam, PlayStation® 4 en PlayStation® 4 Pro.

De actie-RPG met open wereld Middle-earth™: Shadow of War™ speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth™: Shadow of Mordor™. Je komt terecht in een rijkere, persoonlijkere en uitgebreide wereld vol epische helden en schurken, beroemde locaties, originele vijanden, meer persoonlijkheden en een keur aan nieuwe personages met gloednieuwe verhalen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x