Home Gaming Nieuwe livemuziek experiences voor Guitar Hero Live

Nieuwe livemuziek experiences voor Guitar Hero Live

by Mark van Truijen

Zoals je misschien al gezien hebt, is een van de grootste innovaties van Guitar Hero Live de mogelijkheid om recente live concerten in je handen te krijgen: note-track het materiaal met de trademark Guitar Hero gameplay en de video’s worden razendsnel omgetoverd tot een playable in-game track. Vandaag komt Activision opnieuw hun belofte na met een nieuwe set livemuziek experiences met performances van onder andere de alternatieve LA-rockband Weezer.

Wij zijn al sinds dag één onderdeel van de Guitar Hero franchise,” zegt Weezer. “Het is altijd fantastisch om te zien hoe onze nummers als onderdeel van deze games naar een nieuwe dimensie worden getild.”

Schermafbeelding-2015-12-16-om-15.04.46

Eind oktober, was Weezer de headliner tijdens het Guitar Hero Live lanceringsevent in de YouTube Space in LA en speelde zij een speciale show in het iHeartRadio theater in Burbank. Als kick-off van hun set startte zij met hun nieuwe single “Thank Goodness for Girls,” drie van de daar gespeelde tracks zijn nu speelbaar in de game, waaronder:

·         Thank Goodness for Girls (Live)

·         Undone – The Sweater Song (Live)

·         Say It Ain’t So (Live)

Maar dat is niet alles. Er zullen nog meer nieuwe muziekvideo’s te spelen zijn in GHTV, waaronder nieuwe speelbare tracks van Queenen System of a Down via twee nieuwe premium shows: The Champions en System of a Down Show. Deze volgende tracks zijn toegevoegd:

Schermafbeelding-2015-12-16-om-15.04.35

The Champions

·         Queen – Fat Bottomed Girls

·         Queen – Hammer to Fall

·         Queen – I Want To Break Free

System of a Down Show

·         System of a Down – Aerials

·         System of a Down – B.Y.O.B.

·         System of a Down – Lonely Day

Guitar Hero Live is beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U console maar ook op Apple TV, iPhone, iPad en iPod touch. Kijk voor meer informatie op  http://www.guitarhero.com,  www.facebook.com/GuitarHero,  www.youtube.com/guitarhero, of volg @guitarhero op Twitter en Instagram.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x