Home Gaming Nieuwe live-contentdetails Hitman 2 vrijgegeven

Nieuwe live-contentdetails Hitman 2 vrijgegeven

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben onlangs details vrijgegeven over de nieuwe gratis live content van HITMAN™ 2 voor deze maand, inclusief nieuwe contracten, Escalations en de volgende Elusive Target-missie. Hieronder volgt een kort overzicht van wat Agent 47 te wachten staat.

  • Nieuwe Featured Contracts: Occupational Hazards (nu beschikbaar) – Alle Featured Contracts worden door leden van de community ontworpen en vervolgens aan het spel toegevoegd zodat alle spelers kunnen meedoen. In HITMAN™ 2, worden Featured Contracts gekozen op thema. Het eerste is ‘Occupational Hazards’, aangezien alle contracten zijn gericht op banen, functies en beroepen.
  • Nieuw Escalation Contract: The Aelwin Augment (13 december) – Escalation Contracts zijn gericht op de manier waarop spelers hun vaardigheden en speelstijl kunnen aanpassen aan de diverse complicaties waar Agent 47 mee te maken krijgt. Dit nieuwe Escalation Contract speelt zich af op het mysterieuze eiland Sgàil en het wordt absoluut een gedenkwaardig bezoek.
  • Feestdagenverrassing! (18 december) – Blijf op de hoogte, want later deze maand wordt een tijdelijke feestdagenverrassing verwacht.
  • Nieuwe Elusive Target: The Revolutionary (21 december) – Een nieuw Elusive Target komt 10 dagen lang naar Santa Fortuna en je kunt de Casual Tourist in net pak ontgrendelen als je deze missie haalt. De komende weken wordt meer informatie vrijgegeven over dit contract. Lees intussen de blogberichten over de Elusive Target-beloningen voor een volledig overzicht van de beloningen.
  • Nieuwe Escalation: The Turms Infatuation (27 december) – Deze maand eindigt met een Escalation Contract in Santa Fortuna.


Bekijk het volledige HITMAN™ 2 December livecontent-schema op:https://www.ioi.dk/hitman-2-december-roadmap/

Bovendien is vandaag de laatste aflevering van de videoserie How to Hitman – Hidden in Plain Sight – uitgebracht, waarin de spelers leren hoe ze ongezien kunnen blijven om doelwitten op efficiënte wijze uit te schakelen in HITMAN™ 2. Of het nu gaat om gewapende bewakers uit de weg te gaan, of om geen argwaan te wekken bij burgers, het beste wat Agent 47 kan doen om een missie met succes te kunnen voltooien is incognito blijven. In HITMAN™ 2 zijn grote menigten, dichte vegetatie en een goede outfit essentiële factoren om dodelijk toe te slaan.


HITMAN™ 2 is de opvolger van de internationaal populaire videogame HITMAN™. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandbox-locaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMAN™ 2
 introduceert nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Verder biedt HITMAN™ 2 een unieke, gloednieuwe variant op de één-tegen-één-multiplayer met de Ghost-modus. Spelers stellen hun huurmoordenaarstalenten op de proef door het online, beide als Agent 47, tegen elkaar op te nemen om sneller en efficiënter meer doelwitten uit te schakelen dan hun rivaal. Om hun missie te voltooien, kunnen ze wapens, voorwerpen, outfits en ghost-kisten oppikken.

HITMAN™ 2
 is nu verkrijgbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de Xbox One-apparaten, waaronder de Xbox One X, en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: