Home Gaming Nieuwe Legendary Lords voor Empire en Lizardmen plus gratis nieuwe content voor Total War: Warhammer 2

Nieuwe Legendary Lords voor Empire en Lizardmen plus gratis nieuwe content voor Total War: Warhammer 2

by Jos Vis

Over de oerwouden van de Nieuwe Wereld breidt Huntsmarshal Markus Wulfhart de grenzen van het rijk uit. Maar de dood komt in talloze gedaanten in deze oudste landen en niemand is meer standvastig in zijn verdediging dan Nakai the Wanderer. Nadat hij ontwaakt is uit een eeuwenlange slaap zoekt hij iedereen op die Lustria bedreigt.

Ben jij de jager of de prooi? Bekijk hier de opwindende nieuwe trailer:

Op 11 september komt de game uit. The Hunter & The Beast introduceert ook de grootste ooit speelbare Total War: WARHAMMER-eenheid in de vorm van de Dread Saurian. Wanneer deze absolute eenheid op het slagveld wordt losgelaten, veroorzaakt het verschrikkelijke schade aan de vijand met zijn met tanden omzoomde kaken en de goddelijke zegeningen van de ouderen. Een groot aantal andere eenheden zal ook toetreden tot het bloedbad, waaronder de elite Huntsmen, War Wagon, Kroxigor Ancients en het Razordon Hunting Pack.

Maar dat is niet alles. The Hunter & The Beast zullen ook nieuwe gratis content inluiden voor alle eigenaren van Total War: WARHAMMER II, inclusief een nog te onthullen Legendary Lord, en een langverwachte update voor de Oude Wereld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d