Home Movies nieuwe komedie van Steffen Haars & Flip van der Kuil: Ron Goossens, Low Budget Stuntman

nieuwe komedie van Steffen Haars & Flip van der Kuil: Ron Goossens, Low Budget Stuntman

by Sven

Steffen Haars en Flip van der Kuil starten dit voorjaar met de opnames van de spraakmakende komedie Ron Goossens, Low Budget Stuntman.  Haars en van der Kuil tekenen voor hun nieuwe film wederom voor de regie en het scenario. Tim Haars zal in de rol kruipen van Ron Goossens; een werkeloze alcoholist die om zijn huwelijk te redden Nederlands meest succesvolle actrice in bed moet zien te krijgen. Ron Goossens, Low Budget Stuntman is na de twee succesvolle New Kids-films (1.6 miljoen bezoekers) en BROs BEFORE HOs (340.000 bezoekers) de vierde film die tot stand zal komen uit de samenwerking tussen het Steffen Haars en Flip van der Kuil en Kaap Holland Film.

Het duo Steffen & Flip is erg enthousiast om dit avontuur aan te gaan. En ook producent Maarten Swart van Kaap Holland Film kijkt uit naar de hernieuwde samenwerking; “Steffen en Flip weten met hun films een internationaal publiek aan te spreken en behoren met hun eigenzinnige komedies tot de beste van de wereld in dit genre. Ik ben verheugd dat we samen weer een film gaan maken.”

Over Ron Goossens, Low Budget Stuntman
Ron overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkenmansactie. Als barman en beste vriend Peter het filmpje van de amateurstunt online zet, gaat het viral. Een impressario ziet een gat in de markt; hij wil Ron Goossens gaan verhuren als low budget stuntman. Ron is hier verre van gecharmeerd. Totdat hij er achter komt dat zijn vrouw Angela, de liefde van zijn leven, met zo’n beetje het hele dorp is vreemdgegaan. Ron wil haar, ondanks alles, niet kwijt en krijgt van Angela het ogenschijnlijk onmogelijke ultimatum. Als hij Nederlands meest succesvolle actrice in bed weet te krijgen, dan blijft ze bij hem. We volgen deze held van een ‘stuntman’ in zijn alles verwoestende pogingen om Nederlands meest onbereikbare actrice te verleiden.

Ron Goossens, Low Budget Stuntman wordt geproduceerd door Kaap Holland Film en gedistribueerd door Entertainment One. De opnames van Ron Goossens starten naar verwachting in mei 2016.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x