Home Gaming Nieuwe ‘Hunt the Night’-gameplayvideo – Voorafgaand aan de pc-release op 13 april

Nieuwe ‘Hunt the Night’-gameplayvideo – Voorafgaand aan de pc-release op 13 april

by Jos Vis

DANGEN Entertainment en Moonlight Games hebben nooit eerder vertoonde gameplay-beelden en screenshots onthuld van Hunt the Night, een duistere fantasie-actie-RPG die een liefdesbrief is aan The Legend of Zelda en Bloodborne.

De gameplay-video geeft een voorproefje van nieuwe vijanden, de Hunt the Night-overworld en de Barkley Sanitarium-kerker. De bovenwereld in Hunt the Night gaat open nadat de speler een bepaald niveau in het spel heeft bereikt. Vesper kan vrijuit verkennen terwijl hij tegen monsters vecht, huizen binnengaat voor buit of aanwijzingen, spaarpunten gebruikt om HP, kogels en magie aan te vullen, en teleporteert naar belangrijke locaties in de wereld van Medhram.

De video toont ook een van de eerste kerkers die spelers moeten overwinnen nadat ze de bovenwereld hebben bereikt: het Barkley Sanitarium, waar ze afschuwelijke monsterontmoetingen moet overleven en puzzels moet oplossen om een sleutelitem te vinden dat naar de volgende locatie leidt. Naast de snelle gameplay van Hunt the Night met meerdere langeafstands- en korteafstandswapens, moet de speler aanwijzingen en items verzamelen om zowel in kerkers als in de bovenwereld verder te gaan om toegang te krijgen tot nieuwe gebieden en verder te gaan. Sommige puzzels zijn geïnspireerd door Silent Hill.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: