Home Gaming Nieuwe Hitman 2 trailer brengt spelers naar een Siberische gevangenis

Nieuwe Hitman 2 trailer brengt spelers naar een Siberische gevangenis

by Sven

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag een nieuwe HITMAN 2-trailer vrijgegeven waarin de Sniper Assassin Map “Siberia” getoond wordt, de gloednieuwe DLC die vanaf vandaag (30 juli) voor alle Expansion Pass-houders beschikbaar is. Deze nieuwe langeafstandsmissie brengt spelers naar de Perm-14 gevangenis die zich dichtbij de kille, Siberische toendra – één van de zwaarste klimaten ter wereld – bevindt. Ze nemen de solo-rol van Agent 47 aan of werken samen als operatives, Stone of Knight, via de online coöp-modus die voor het eerst in de franchise werd toegevoegd. 

In de nieuwste Sniper Assassin Map moeten spelers twee doelwitten elimineren en een gevangenisrel opzetten om zo hun sporen uit te wissen. De twee hoofddoelwitten in de missie zijn Roman Khabko, een beruchte Russische gangster met mogelijke politieke banden, en Vitaly Reznikov, directeur van de privégevangenis die smeergeld werd aangeboden om Khabko’s vervroegde vrijlating te vergemakkelijken. Om deze missie te voltooien, moeten beide doelwitten en Reznikov’s huursoldaten – bekend als de Siberian Tigers – geëlimineerd worden. Spelers moeten hen uitschakelen voor het te laat is, aangezien Khabko’s vervroegde vrijlating een reeks van gebeurtenissen in gang kan zetten met negatieve, diplomatieke gevolgen. 

De nieuwe map zit boordevol mogelijkheden, achievements en verborgen geheimen om te onthullen, samen met unieke gameplay-momenten waar spelers lichamen kunnen verstoppen en volledige gebouwen in lichterlaaie kunnen zetten door de rellen door de gevangenis te sturen. Het voltooien van uitdagingen tijdens de missie zal ook leiden tot een betere beheersing van de ICA Druzhina 34 Arctic sniper rifle, het wapen dat Agent 47 heeft gekozen voor deze opdracht. Als je het hoogste beheersingsniveau van dit wapen behaalt, speel je het vrij voor gebruik in alle sandbox-locaties van HITMAN 2

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d