Home Gadgets Nieuwe GeForce RTX 4060 Ti GPU nu beschikbaar, plus krachtige & positieve NVIDIA Studio apps en streamer

Nieuwe GeForce RTX 4060 Ti GPU nu beschikbaar, plus krachtige & positieve NVIDIA Studio apps en streamer

by Jos Vis

NVIDIA heeft de GeForce RTX 4060 Ti 8GB GPU gelanceerd, onderdeel van de onlangs aangekondigde GeForce RTX 4060-familie. De top aanbieders van add-in kaarten, vanaf 449 euro beschikbaar, zijn onder andere ASUS, Colorful, Galax, GIGABYTE, INNO3D, MSI, PNY, Palit en ZOTAC, evenals system integrators en bouwers wereldwijd.

GeForce RTX 40 Series GPU’s worden ondersteund door NVIDIA Studio-technologieën, waaronder hardwareversnelling voor 3D-, video- en AI-workflows; optimalisaties voor RTX-hardware in meer dan 110 van de populairste creatieve apps; en exclusieve Studio-apps zoals Omniverse, Broadcast en Canvas.

En deze week belichten ze in de NVIDIA Studio nieuwe verbeteringen voor door NVIDIA Studio-aangedreven creatieve apps, spannende nieuwe tools voor ontwikkelaars die gisteren tijdens de Microsoft Build-conferentie zijn aangekondigd en een zeer inspirerende live-streamer.

Verbeteringen voor NVIDIA Studio-aangedreven creator apps rollen binnen! NVIDIA Studio werkte samen met MAGIX VEGAS Pro om de prestaties van AI-modellen op Windows-pc’s te versnellen, met buitengewone resultaten. VEGAS Pro 20 update 3, die deze maand is uitgebracht, verhoogt de snelheid van AI-effecten – zoals stijloverdracht, AI-upscaling en inkleuring – met NVIDIA RTX GPU’s.

Meer spannend nieuws – tijdens de Microsoft Build-conferentie deze week onthulde NVIDIA nieuwe tools voor ontwikkelaars die het gemakkelijker en sneller maken om geavanceerde AI te trainen en in te zetten op Windows 11-pc’s met RTX GPU’s.

Creators hebben de kracht van NVIDIA RTX GPU’s links en rechts kunnen ervaren, zoals blijkt uit de In The NVIDIA Studio artiest van deze week. Warwick toont hun AI-gebaseerde workflow aangedreven door een GeForce RTX GPU en de NVIDIA Broadcast-app – en benadrukt hoe zij inspiratie en positiviteit naar de wereld brengen via streaming.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: