Home Gaming Nieuwe Games with Gold-releases voor september 2019

Nieuwe Games with Gold-releases voor september 2019

by Sven

Welkom bij het Games with Gold-overzicht voor september 2019! Onderstaande games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma:

Hitman: The Complete First Season (Te downloaden van 1 tot 30 september op Xbox One)

Neem belangrijke doelwitten op de korrel in de intense spionage thrillergame Hitman: The Complete First Season. Deze complete verzameling bevat alle uitdagingen en huurmoordcontracten uit het eerste seizoen, waarvoor Agent 47 afreist naar onder andere Parijs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado en Hokkaido. Leer alle kneepjes van het vak en verdien de status Silent Assassin in deze bekroonde ‘stealth action’-game.

We Were Here (Te downloaden van 16 september tot 15 oktober op Xbox One)

Ontsnap samen met een vriend of een andere online speler uit een verlaten kasteel in de verrassende puzzelgame We Were Here. Je bevindt je samen met een ander speler in een mysterieus kasteel, maar ieder in een ander deel. Met slechts walkietalkies tot je beschikking, moeten jullie de uitdagingen van elke ruimte zien te overwinnen door efficiënt te communiceren en samen te werken. Lukt het jullie om te ontsnappen?

Earth Defense Force 2025 (Te downloaden van 1 tot 15 september op Xbox One en Xbox 360)

Het is tijd om de mensheid nog een keer te verdedigen in Earth Defense Force 2025. Na acht jaar vrede en voorspoed dreigt er een nieuwe buitenaarde invasie: de Ravagers zijn terug en krachtiger dan ooit. Je hebt vier personageklassen en honderden wapens tot je beschikking en moet alles op alles zetten om de aarde te beschermen tegen de invasie van deze reusachtige buitenaardse monsters.

Tekken Tag Tournament 2 (Te downloaden van 16 tot 30 september op Xbox One en Xbox 360)

De beste vechters van de wereld keren terug voor de meest meedogenloze combo’s ooit in Tekken Tag Tournament 2, boordevol ijzersterke gameplay en een indrukwekkende verzameling personages. Kies een vechter en strijd samen met een partner voor de ultieme overwinning!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: