Home Gaming Nieuwe Games with Gold-releases voor maart 2019

Nieuwe Games with Gold-releases voor maart 2019

by Sven

In de maand maart zijn weer 4 nieuwe Games With Gold beschikbaar voor alle gamers met een Xbox Live Gold lidmaatschap.

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

Te downloaden tussen 1 en 31 maart op Xbox One

Hijs de zeilen in Adventure Time: Pirates of the Enchiridion. Het Land van Ooo staat onder water en onze helden Finn, Jake, Marceline en BMO moeten achterhalen waarom. Verken het land en het water op zoek naar aanwijzingen, neem het op tegen piraten en ontrafel het mysterie om hun onder water gelopen wereld te redden!

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

Te downloaden tussen 16 maart en 15 april op Xbox One

Bereid je voor op een allesvernietigende strijd in Plants vs. Zombies: Gardenwarfare 2. Dr. Zomboss heeft zijn zombieleger versterkt, maar de planten gaan deze keer in de aanval om hun land te heroveren!  Ga alleen de strijd aan of kies een zijde in de multiplayer voor 24 spelers of de coöp voor 4 spelers. De strijd om Suburbia is begonnen!

Star Wars Republic Commando

Te downloaden tussen 1 en 15 maart op Xbox One en Xbox 360

Overal in het universum heerst chaos in Star Wars Republic Commando is het jouw taak om de orde te herstellen. Als aanvoerder van een elite-team ten tijde van de Clone Wars is het jouw missie om bij de vijand te infiltreren en deze te elimineren. Je team voert al je orders uit en werkt feilloos samen om de opstand van de rebellen neer te slaan. Jij bent hun leider, zij zijn jouw wapen.

Metal Gear Rising: Revengeance

Te downloaden tussen 16 en 31 maart op Xbox One en Xbox 360

De gerenommeerde franchise Metal Gear slaat een verrassende nieuwe richting in met Metal Gear Rising: Revengeance. In deze nieuwe game ligt de focus op pure actie en meeslepende verhaallijnen. Je speelt als cyberninja Raidan, een voormalig kindsoldaat die half mens en half machine is. Hak je een weg door je cyborg-vijanden met een geavanceerde katana en laat je leiden door zoete wraak tijdens je strijd tegen een wereldwijd complot.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: