Home Featured Nieuwe Games with Gold-releases voor juli 2019

Nieuwe Games with Gold-releases voor juli 2019

by Jos Vis

Welkom bij een nieuw Games with Gold-overzicht voor Xbox One en Xbox 360! Onderstaande games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma:

INSIDE (Te downloaden van 1 tot 31 juli op Xbox One)

Speel de bejubelde en bekroonde puzzelplatformer INSIDE. Kruip in de huid van een eenzaam jongetje dat wordt opgejaagd. Overleef allerlei dodelijke vallen en vijanden in huiveringwekkende omgevingen en zoek een weg door een geheim instituut. Welke mysterieuze verschrikkingen staan je nog meer te wachten?

Big Crown: Showdown (Te downloaden van 16 juli tot 15 augustus op Xbox One)

In Big Crown: Showdown veranderen je vrienden in vijanden. Strijd om de kroon in lokale of online multiplayerwedstrijden voor vier spelers in drie gekke werelden vol middeleeuwse fratsen. Stort je in waanzinnige gevechten en probeer allerlei gevaren te verwijden in een geweldige game voor alle leeftijden.

Castlevania: Symphony of the Night (Te downloaden tussen 1 en 15 juli op Xbox One en Xbox 360)

In Castlevania: Symphony of the Night wil Dracula zijn bloeddorst weer lessen en moet jij de wereld redden van de nachtelijke dreiging.

In deze RPG-platformer strijd je tegen kwaadaardige krachten, verbeter je je pantser en statistieken en moet je het mysterie van de vorige erfgenaam, Richter Belmont, zien op te lossen. Zorg dat je deze niet-lineaire cultklassieker met meerdere eindes niet misloopt.

Meet the Robinsons (Te downloaden tussen 16 en 31 juli op Xbox One en Xbox 360)

Reis terug naar het verleden om de toekomst te redden! In Meet the Robinsons, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm, moet je door de tijd reizen en Wilbur Robinson helpen om de kwaadaardige plannetjes van de Bolhoedman en zijn robothoed Doris te dwarsbomen. Los puzzels op, versla vijanden en probeer de tijdstroom te corrigeren met alle wetenschappelijke gadgets die je tot je beschikking hebt!

Met Xbox Live Gold heb je toegang tot het meest geavanceerde multiplayer netwerk. Je krijgt bovendien gratis games en exclusieve ledenkortingen bij Microsoft Store. Dus word vandaag nog lid van Xbox Live Gold en stort je meteen in alle actie!

Ga voor meer info naar Xbox Wire.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: