That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, Xbox 360, Xbox One

Nieuwe Games with Gold-releases voor februari 2018

Bereid je voor op een nieuwe maand vol nieuwe Games with Gold-titels! Deze maand kun je op Xbox One aan de slag met de firstperson shooter en cultklassieker Shadow Warrior en reis je af naar het India van de 19e eeuw in Assassin’s Creed Chronicles: India. Daarna kun je, dankzij Backward Compatibility, op zowel Xbox 360 als Xbox One racen in de intense reality-tv-game Split/Second of de goeie oude tijd van de speelhallen opnieuw beleven met de klassieke race-game Crazy Taxi.

Alle games zijn exclusief voor Xbox Live Gold leden voor een beperkte tijd beschikbaar om te downloaden, als onderdeel van het Games with Gold-programma. Met Xbox Live Gold krijg je de meest geavanceerde multiplayer, gratis games, exclusieve leden kortingen op games in de Microsoft Store, dus zorg ervoor dat je Xbox Live Gold hebt om gebruik te maken van deze actie!

Alle games zijn tijdelijk beschikbaar, exclusief voor Xbox Live Gold-leden, als onderdeel van het Games with Gold-programma. Met Xbox Live Gold heb je toegang tot het meest geavanceerde multiplayernetwerk. Je krijgt bovendien gratis games en exclusieve ledenkortingen bij Microsoft Store. Dus word vandaag nog lid van Xbox Live Gold en stort je meteen in alle actie!

·         Shadow Warrior: te downloaden tussen 1-28 februari op Xbox One

·         Assassin’s Creed Chronicles – India: te downloaden tussen 16 februari tot 15 maart op Xbox One

·         Split/Second: te downloaden tussen 1-15 februari op Xbox One en Xbox 360

·         Crazy Taxi: te downloaden tussen 16-28 februari op Xbox One en Xbox 360

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE