Home Gadgets Nieuwe Games op GeForce NOW: Tell Me Why en As Dusk Falls

Nieuwe Games op GeForce NOW: Tell Me Why en As Dusk Falls

by Sven

Tijd om een nieuwe game te spelen via GeForce NOW op deze GFN Donderdag! Deze week zijn er vier nieuwe games toegevoegd aan de cloudservice, waaronder Tell Me Why en As Dusk Falls van Xbox Game Studios. Deze verhaalgedreven games verrijken de reeds gevarieerde bibliotheek van GeForce NOW en zijn nu speelbaar op alle apparaten.

  • Tell Me Why: Speel als de tweeling Tyler en Alyson Ronan terwijl ze herenigd worden om de mysteries van hun moeilijke jeugd te onthullen. Deze game biedt een meeslepende interactieve verhaalervaring die je niet wilt missen.
  • As Dusk Falls: Verken de verstrengelde levens van twee families gedurende 30 jaar in dit diepgaande verhaal. Deze game voegt een unieke dimensie toe aan de interactieve verhalen die beschikbaar zijn op GeForce NOW.

Voor degenen die willen rocken, brengt Metallica zijn “Fuel. Fire. Fury.” naar het Fortnite Festival op 22 en 23 juni. Iedereen kan meedoen op zijn mobiele apparaat dankzij de mogelijkheden van GeForce NOW. Mis deze epische ervaring niet!

Duik in de vier nieuwe games die deze week beschikbaar zijn op GeForce NOW:

  • Still Wakes the Deep: Nieuwe release op Steam en Xbox, beschikbaar op PC Game Pass sinds 18 juni.
  • Skye: The Misty Isle: Nieuwe release op Steam sinds 19 juni.
  • As Dusk Falls: Beschikbaar op Steam en Xbox, ook op PC Game Pass.
  • Tell Me Why: Beschikbaar op Steam en Xbox, ook op PC Game Pass.

Met deze spannende toevoegingen is er voor ieder wat wils op GeForce NOW. Waar wacht je nog op? Duik in deze nieuwe games en beleef meeslepende avonturen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x