Home Featured Nieuwe gameplay, trailers en meer vrijgegeven tijdens Mortal Kombat 11 reveal event

Nieuwe gameplay, trailers en meer vrijgegeven tijdens Mortal Kombat 11 reveal event

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een eerste glimp laten zien van Mortal Kombat™ 11, met verbluffende nieuwe gameplay, nieuwe en bekende krijgers, boeiende verhaalelementen en innovatieve kenmerken die een nog persoonlijkere ervaring bieden dan ooit tevoren. Tijdens de ervaringsgerichte communityviering, die live voor een wereldwijd publiek werd gestreamd, werden meerdere bekendmakingen gedaan, waaronder de aanwezigheid van UFC-kampioen, Olympisch medaillewinnares en WWE Superstar Ronda Rousey, die de stem verzorgt van Sonya Blade. 

“Ik ben al heel mijn leven fan van Mortal Kombat™, en Sonya Blade was het eerste stoere vrouwelijke videogame-personage waar ik me in kon vinden,” aldus Ronda Rousey. “Nu krijg ik haar stem in Mortal Kombat™ 11. Het is een echte droom om deel uit te maken van de Mortal Kombat™-franchise waarmee ik ben opgegroeid.”

“We zijn erg enthousiast om Mortal Kombat™ 11 te laten zien en de gameplay, nieuwe features en epische personages te onthullen aan de fans,” aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. “We hebben een fantastische community, en het is een eer om deze viering van de Mortal Kombat™-franchise te kunnen delen met al onze enthousiaste fans over de hele wereld.” 

De aankondigingen voor Mortal Kombat™ 11:

• 
UFC-kampioen, Olympisch medaillewinnares en WWE-superster Ronda Rousey werd aangekondigd als de stem van Sonya Blade.

• 
De eerste Gameplay Reveal Trailer met gloednieuwe muziek, gemaakt in samenwerking met de internationale DJ Dimitri Vegas, getiteld ‘You’re Next’. B
• 
Een kijkje achter de schermen met de ontwikkelaars in NetherRealm Studios, waarin de kenmerken van Mortal KombatTM 11 worden getoond.
• 
Inleiding tot de Story Mode middels een glimp van de gloednieuwe, uitgebreide verhaallijn met in de hoofdrol Kronika, Keeper of Time en schepper van het bestaan, en het eerste vrouwelijke boss personage in de geschiedenis van Mortal Kombat™.
• 
Bekendmaking van een nieuwe krijger, Geras, een krachtige en trouwe dienaar van Kronika die de tijd kan manipuleren, samen met andere populaire personages, waaronder Baraka,RaidenSkarletScorpionSonya Blade en Sub-Zero.
• 
Een montage van de meest iconische feature uit Mortal KombatFatalities, met de meest gruwelijke, over-de-top Fatalities uit de geschiedenis van Mortal Kombat™.
• 
Exclusieve Under Armour Anatomix Spawn basketbalschoenen, geïnspireerd op Mortal Kombat™ 11, getoond via zes unieke designs van Mache, topontwerper van sneakers en ambassadeur van MK Kollective
• 
Pre-order Mortal Kombat™ 11 voor de PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One of Xbox One X voor toegang tot de bèta, beschikbaar op 28 maart 2019. Pre-orders ontvangen het in-game, speelbare personage, Shao Kahn
• 
Mortal Kombat™ 11 Kollector’s Edition onthuld, met de hoofdgame, Kombat Pack, Scorpion mask buste, exclusieve steelcase, herdenkingsmagneetmunt en authenticiteitsplaatje.  

Mortal Kombat™ 11 is de nieuwste game in de veelgeprezen serie, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De release is gepland op 23 april 2019 voor het PlayStation® 4-computerentertainmentsysteem, het PlayStation® 4 Pro-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-reeks, inclusief de Xbox One X, de Nintendo Switch™ en PC.

Mortal Kombat™ 11
 is nu beschikbaar voor pre-order. Ga voor meer informatie naarwww.mortalkombat.com. Pre-orders ontvangen de in-game, speelbare personage Shao Kahn. Iedereen die voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, Xbox One of Xbox One X reserveert bij geselecteerde verkopers, krijgt bovendien toegang tot de bèta, die vanaf 28 maart 2019 beschikbaar is voor de genoemde platforms.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: