Home Gaming Nieuwe gameplay en info gepresenteerd tijdens Dead Island 2 Showcase

Nieuwe gameplay en info gepresenteerd tijdens Dead Island 2 Showcase

by Jos Vis

De spannende nieuwe Dead Island 2 Showcase gaat vandaag in première en informeert spelers op een vermakelijke manier over wat ze kunnen verwachten via een verbluffend live-action-filmpje dat ook gameplaybeelden bevat.

Bekijk de showcase op Twitch.tv/DeepSilver op op YouTube vanaf 6 december om 21:00 uur.

De Showcase is een korte, live-action pulpfilm met drie survivors in een wereld die vergelijkbaar is met die van Dead Island 2. Het filmpje toont hoe de drie dappere personages op zoek gaan veiligheid wanneer een virus-uitbraak ervoor heeft gezorgd dat hordes zombies door de straten trekken en het leger allang vertrokken is. Wanneer ze in de Hollywood Hills van Los Angeles in het schijnbaar verlaten landhuis van een plaatselijke producent van films en videogames belanden, ontdekken ze dat ze nergens veilig zijn.

De showcase presenteert ook de nieuwe Dead Island 2 Welcome To HELL-A-trailer – waarin in-game-personages Jacob en Amy de toerist uithangen. De trailer toont de unieke gore-tech, verbeterbare wapens, het vechtsysteem en natuurlijk de gruwelijke zombies, tijdens een rondleiding door een stijlvolle, zonovergoten, zombiesmashende speelplaats.

Alle bekende toeristenattracties zijn present, van Beverly Hills tot de kust van Santa Monica – zelfs het Hollywood-bord staat in brand – in omgevingen die het midden houden tussen het paradijs en de hel.

De trailer toont de brute gevechten van de game in volle glorie, waarbij spelers naar hartenlust kunnen hakken, trappen, beuken en branden met katana’s, machetes, zwaarden, hamers, geweren en meer. Dead Island 2 maakt gebruik van het Fully Locational Evisceration System for Humanoids (F.L.E.S.H.), baanbrekende technologie die speciaal is ontworpen voor de gruwelijkste zombie-ervaring ooit in een videogame. De trailer toont ook hoe wapens verbeterd kunnen worden met upgrades en add-ons, en hoe spelers hun zombie-infectie kunnen gebruiken om vernietigende krachten te krijgen.

De Dead Island 2 Limited Edition – the HELL-A Edition is momenteel verkrijgbaar voor pre-orders. Deze bijzondere versie wordt geleverd met vele unieke items voor Dead Island-fans.

Spelers die een versie (maakt niet uit welke) van Dead Island 2 pre-orderen ontvangen de Memories Of Banoi Pack, met twee unieke wapens die verwijzen naar het originele Dead Island en een speciale skill-kaart.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: