Home Gaming Nieuwe features bekendgemaakt voor Pokémon Sun en Pokémon Moon

Nieuwe features bekendgemaakt voor Pokémon Sun en Pokémon Moon

by Mark van Truijen

The Pokémon Company International heeft nieuwe features en Pokémon bekendgemaakt die zullen verschijnen in de lang verwachte videospellenPokémon Sun en Pokémon Moon, die exclusief beschikbaar zijn voor de Nintendo 3DS-systeemserie.

Introductie van nieuwe Pokémon:

Naam: Wimpod
Type: Bug/Water
Wimpod is de Turn Tail Pokémon. Deze Pokémon is een schuwe scharrelaar die alles opeet of opslaat wat in de zee is gedumpt en wordt daarom zeer gewaardeerd in de regio Alola als schoonmaker van de zee. Wimpod heeft de nieuwe Ability Wimp Out, die ervoor zorgt dat deze Pokémon wegrent of omgewisseld wordt tegen andere Pokémon als zijn HP onder de helft daalt in het gevecht.

Naam: Bounsweet
Type: Grass
Fruit Pokémon Bounsweet verspreidt een heerlijk aroma. Dit aroma heeft een kalmerend effect op mensen, zodat veel mensen in heel Alola hem in hun huizen laten wonen als een luchtverfrisser.

Naam: Comfey
Type: Fairy
Comfey, de Posy Picker Pokémon, plukt bloemen om ermee rond te lopen. Comfey gebruikt zijn verzachtende aroma om mensen en Pokémon mee te helpen behandelen in Pokémon Centers en ziekenhuizen.

Naam: Mudsdale
Type: Ground
Mudsdale is de Draft Horse Pokémon die een ongelofelijke kracht en uithoudingsvermogen heeft. Zijn poten zijn bedekt met een beschermende laag modder, en een trap van hem kan met één klap een wrak maken van een auto. Mudsdale kan de Ability Stamina hebben, een nieuwe Ability die de Defense van de Pokémon met één verhoogt als hij bij een aanval geraakt wordt.

Naam: Beware
Type: Normal/Fighting
Beware is de Strong Arm Pokémon die je nooit zomaar moet benaderen. Met zijn krachtige en sterk ontwikkelde armen en benen, houdt Beware ervan om alles met een verpletterende omhelzing in tweeën te splijten.

Naam: Mimikyu
Type: Ghost/Fairy
Als de Disguise Pokémon is Mimikyu zijn hele leven constant bedekt met een kleed. Door Mimikyu’s Disguise Ability kan hij het ene moment ontsnappen aan het gevaar van een vijandige aanval en even later een andere verschijning aannemen.

Er komen nieuwe features voor de Pokémon Global Link, een website die spelers van over de hele wereld die plezier hebben met Pokémon, met elkaar verbindt. De Pokémon Global Link sluit zijnhuidige Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X, en Pokémon Y service af. Hij wordt vernieuwd om geschikt te worden gemaakt voor Pokémon Sun en Pokémon Moon en voor de introductie van vriendschappelijke competities. Dit is een nieuwe functie waarmee spelers wedstrijden kunnen organiseren en hun eigen originele competities kunnen houden, waarvan ze zelf de regels kunnen opstellen. Er komen twee types vriendschappelijke competities: online en live.

· Online competities– Dit zijn competities die via internet worden gespeeld. Spelers worden gekoppeld aan een tegenstander en strijden tegen elkaar om de beste score te behalen. Deze competities kunnen openstaan voor Pokémon Trainers over de hele wereld, of zij kunnen worden ingesteld om alleen geselecteerde Trainers toe te laten.

· Live competities– Bij deze competities kunnen spelers een competitie organiseren en spelen met vrienden en andere Trainers die zich in dezelfde ruimte bevinden. De Digital Player ID die de spelregels bevat, heeft de vorm van een QR-code, en door de QR-code te scannen in een 3DS-systeem, kunnen de deelnemers meedoen en strijden volgens de opgestelde regels.

Ook is de nieuwe Hyper Training-functie bekendgemaakt die kan worden gebruikt om de kracht van Pokémon te vergroten. Traditioneel worden Pokémon sterker door hun levels en basisstatistieken te verhogen. Maar deze kracht is echter nog steeds afhankelijk van de individuele aangeboren kracht van elke Pokémon. Door Hyper Training kunnen Pokémon die zijn gegroeid tot Lv. 100 hun individuele krachten versterken, wat in vorige Pokémon-spellen niet mogelijk was. Je kunt je Lv. 100 Pokémon nu zelfs nog sterker maken. Hyper Training wordt gedaan door Mr. Hyper, een nieuw personage dat ergens in de regio Alola te vinden is. Door Bottle Caps te gebruiken, een nieuw item dat beschikbaar is in Pokémon Sun en Pokémon Moon, kunnen spelers Hyper Training uitvoeren op hun Pokémon. De Mythische Pokémon Magearna, die later gepland staat voor distributie in Europa, zal worden gedistribueerd met een item in een Bottle Cap.

Pokémon Sun en Pokémon Moon worden op 23 november in Europa exclusief geïntroduceerd in de Nintendo 3DS-systeemserie. Ga voor meer informatie naar Pokemon.nl/SunMoon.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x