Home Gaming NIEUWE FAR CRY 4 DLC VANAF VANDAAG BESCHIKBAAR

NIEUWE FAR CRY 4 DLC VANAF VANDAAG BESCHIKBAAR

by Mark van Truijen

Hurk Deluxe, de nieuwste DLC voor Far Cry 4, is vanaf vandaag beschikbaar via de Xbox Marketplace voor Xbox 360 en Xbox One. Hurk Deluxe is vanaf morgen, 28 januari 2015, beschikbaar via Steam en Uplay voor de PC en via de PlayStation Store voor PlayStation®3 en PlayStation®4. Hurk Deluxe bevat vijf missies die in singleplayer speelbaar zijn. Daarnaast bevat de DLC een nieuw arsenaal wapens, inclusief een harpoengeweer voor Hurk.

 Hurk Deluxe is beschikbaar als onderdeel van de Far Cry 4 Season Pass, of kan los aangeschaft worden. De Season Pass is nog steeds beschikbaar en bevat Hurk Deluxe, The Syringe en Escape From Durgesh Prison. Daarnaast krijg je ook toegang tot Overrun en Valley of the Yetis die binnenkort beschikbaar zijn.

Schaf de Far Cry 4 Season Pass aan via de volgende links:

 

In Far Cry 4 ervaar je, in een compleet nieuwe en overweldigende open wereld, de meest uitgebreide en meeslepende Far Cry ooit. Deze speelt zich af in Kyrat, een woeste regio in de Himalaya die even adembenemend mooi als levensgevaarlijk is en gebukt gaat onder een zelfbenoemde en alleenheersende koning. Met behulp van een uitgebreid arsenaal wapens, voertuigen en dieren schrijven spelers hun eigen verhaal in een uitgestrekt exotisch landschap. Far Cry 4, ontwikkeld door Ubisoft Montréal in samenwerking met andere Ubisoft-studio’s, is wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Windos PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x