Home Gaming Nieuwe Fade to Silence Explanatory Trailer

Nieuwe Fade to Silence Explanatory Trailer

by Pim, Sel

De innerlijke stem van Fade to Silence heeft je vorige week koude rillingen gebracht met de “Where Is My Mind” trailer. Nu is het tijd om dieper in de huid van Fade to Silence te kruipen en te ontdekken waar het allemaal om draait. Bekijk nu onze nieuwe Explanatory trailer om jezelf voor te bereiden voor de komende sneeuwstorm en leer wat je allemaal nodig hebt om te overleven. 

Fade to Silence zal beschikbaar zijn op PC, PlayStation® 4 computer entertainment system en Xbox One op 30 april 2019. De adviesprijs op PC zal €39,99 zijn, de consoleversies €49,99. 

Over Fade to Silence
Fade to Silence neemt spelers mee naar een bevroren, post-apocalyptische wereld waar het trotseren van natuurgeweld essentieel is. Een meeslepende mix van een raadselachtig verhaal, een constante zoektocht naar hulpmiddelen, behoeften op korte termijn balanceren met doelen op de lange termijn en een spannende sfeer maken deze game een uniek survivalavontuur. 

  • Ontdek een enorm winterlandschap: van een bevroren rivierdelta tot ooit weelderige landbouwgronden en dichte bossen, elk gebied heeft een groot aantal locaties om te verkennen.
  • Gespannen sfeer en meedogenloze gameplay. Dit is een game voor strategen.
  • Wolf Sled Expeditions: Pak een slee, neem een volger met je mee en ga op een lange expeditie naar de verste gebieden.
  • Rekruteer volgers om toegang tot betere gear te krijgen, waarmee je de koude omgeving en steeds gevaarlijker wordende wezens kan overleven.
  • Een exploration mode laat je door de wereld reizen en het verhaal op jouw tempo ervaren.
  • Leid je volgers en houd ze in leven. Je zal moeilijke keuzes moeten maken.

Fade to Silence komt op 30 april 2019 naar PlayStation 4, Xbox One en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: