Home Gaming Nieuwe DLC LEGO DC Super-Villains onthuld met Aquaman

Nieuwe DLC LEGO DC Super-Villains onthuld met Aquaman

by Pim, Sel

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag content en personages bekendgemaakt uit twee nieuwe Aquaman-filmpakketten voor LEGO® DC Super-Villains, verkrijgbaar voor PlayStation® 4, Xbox One, Nintendo Switch™ en Windows pc. De downloadbare pakketten voegen levels en DC-personages toe, geïnspireerd op de langverwachte Warner Bros. Pictures film,Aquaman, die op 13 december in première gaat in de Nederlandse bioscopen.

Voor houders van de Season Pass is Aquaman Movie Deel 1 vanaf 4 december 2018 enAquaman Movie Deel 2 vanaf 8 januari 2019 verkrijgbaar. De Season Pass voegt zes levelpakketten en vier personagepakketten toe, en is inbegrepen in de LEGO® DC Super-VillainsDeluxe Edition, maar is ook afzonderlijk verkrijgbaar voor € 14,99. Voor spelers die de Aquaman-filmpakketten los willen kopen, zijn deze op 8 januari 2019 als bundel verkrijgbaar voor € 5,99.

De met actie overladen Aquaman Movie-pakketten bieden de spelers de mogelijkheid om in de huid te kruipen van het legendarische DC-koppel, Aquaman en Mera, in het onderwaterrijk Atlantis. Zij moeten hun volk leiden tegen Aquamans broer, Orm, die de zeven koninkrijken wil verenigen tegen de bovengrondse wereld. De pakketten breiden de reeds zeer lange lijst met meer dan 150 bekende DC-personages van de basisgame nog verder uit. Het eerste pakket voegt de nieuwe speelbare personages Aquaman (Gladiator), Black Manta (film), Mera, Orm (Gladiator), King Nereus en Queen Atlanna toe. Het tweede pakket voegt de nieuwe speelbare personages Aquaman (film), Vulko, Trench Creature, Murk, Brine King en Orm (film) toe.

In LEGO® DC Super-Villains is de Justice League verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een groep nieuwe helden uit een parallel universum die zich hebben uitgeroepen tot het “Justice Syndicate”. Beruchte DC-superschurken uit de “Legion Of Doom” ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren. Met het compleet aanpasbare superschurkpersonage van de speler in de leidende rol moet dit team van kleurrijke wetsovertreders zijn krachten bundelen om de kwade plannen van de onbekende vreemdelingen te dwarsbomen.
Aan het begin van de campagne kunnen spelers hun eigen unieke schurk en hoofdpersonage maken. Hiermee kunnen ze in de verhaalmodus samenwerken met een verscheidenheid aan DC-superschurken. Terwijl spelers voortgang maken, ontgrendelen ze nieuwe mogelijkheden en krachten en kunnen ze hun personage blijven aanpassen om de kwaadaardige bedreiging het hoofd te bieden. Familie en vrienden kunnen op elk moment meedoen in de verhaalmodus met de lokale co-op-ervaringen voor twee spelers, waarin ze hun krachten kunnen bundelen voor epische baasgevechten.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: