Home Gaming Nieuwe content onthuld voor Digimon World: Next Order

Nieuwe content onthuld voor Digimon World: Next Order

by Mark van Truijen

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft vandaag nieuwe content onthuld voor DIGIMON WORLD: NEXT ORDER, waaronder aartsvijand “Omnimon Alter-B”, drie Digimon, twee gastpersonages uit Digimon Story: Cyber Sleuth en meer!

Om de Digital World van vernietiging te redden, zal Omnimon Alter-B, de digivolutie van Omnimun, gestopt moeten worden! Kijk uit, want zijn special attacks, “Grey Cannon” en “Garuru Sword”, zijn erg gevaarlijk!

Het verhaal wordt uitgebreid met drie nieuwe Digimon: Justimon, Dianamon en Minervamon. Ook zijn twee gastkarakters uit Digimon Story: Cyber Sleuth toevoegd, namelijk Mirei Mikagura en Rina Shinomiya. Mirei probeert de oorzaak van de ramp te achterhalen en Rina is samen met haar partner Veevee verdwaald geraakt in de Digital World.

Nieuwe voorzieningen komen naar DIGIMON WORLD: NEXT ORDER om het avontuur comfortabeler te maken. Zo verkort de Transfer Shop de tijd om naar een ver afgelegen veld te gaan, kunnen voorwerpen gestald worden in de Safe-Keeping shop en maakt de Digivolution Dojo je partner sterker.

DIGIMON WORLD: NEXT ORDER is beoordeeld als “PEGI 7”. De game zal in Nederland uitkomen op 27 januari voor de PlayStation 4 (zowel digitaal als fysiek).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: