Home Gaming Nieuwe Borderlands 3 Endgame en Post-Launch content onthuld tijdens PAX West

Nieuwe Borderlands 3 Endgame en Post-Launch content onthuld tijdens PAX West

by Jos Vis

Het verhaal van Borderland 3 is groot – echt groot. Zo groot als de omvang van verschillende planeten bij elkaar. Het spel wordt alleen maar groter wanneer je de hoofdmissies uitgespeeld hebt. Borderlands 3 kent een brede waaier aan endgame content en krijgt een consistente post-launch ondersteuning. We zijn enthousiast om eindelijk de details met jou te delen: 

Tijdens de Gearbox Main Theatre Show eerder vandaag op PAX West, gaf Gearbox nieuwe inzichten in het eindspel van Borderlands 3, inclusief de terugkeer van True Vault Hunter Mode, een evolutie van de Badass Rank-mechanicus van Borderlands 2 genaamd Guardian Rank, en de introductie van de geheel nieuwe gameplay Mayhem-modus wijzigen.

Wanneer je de Mayhem-modus, True Vault Hunter-modus en Guardian Rank-progressie combineert met de zeer reproduceerbare Proving Grounds en Circle of Slaughter-arena’s die tijdens Gamescom zijn aangekondigd, vloeit het eindspel van Borderlands 3 samen in een boeiende lus die steeds leuker (en uitdagender) wordt naarmate je meer speelt. .
Met al deze mogelijkheden voor de voortgang van het eindspel, is er een schat aan uitdagende content om de beste en felbegeerde beloningen na te jagen zodra je de verhaalcampagne van Borderlands 3 hebt voltooid. Hieronder vindt u een overzicht op hoog niveau van de nieuwe modi en functies die vandaag zijn aangekondigd, maar raadpleeg voor meer informatie deze blog.

Zelfs als het je lukt om elke uitdaging die Borderlands 3 op je gooit te overwinnen en elke Vault Hunter-klasse maximaal te benutten, is er nog veel meer Borderlands 3-content te komen. Van seizoensevenementen tot Takedowns tot nieuwe missies en cosmetica – en natuurlijk volwaardige Campaign DLC – hier is slechts een voorproefje van wat er aan de horizon staat deze herfst en winter:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: