That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Nieuwe beelden Sonic Forces™ tonen spectaculair eindbaasgevecht tegen nieuwe Infinite!

Vandaag onthulde SEGA® gloednieuwe ‘Infinite Battle’-beelden van Sonic Forces™. De beelden tonen hoe het Bird Hero-personage de Lightning Wispon gebruikt, en hoe het Cat Hero-personage aanvalt met de Cube Wispon. Dankzij de ‘Rental Avatar’-functie kunnen spelers van held wisselen en hun voordeel doen met de vaardigheden en Wispons van twee verschillende Hero-personages.

De nieuwe ‘Rental Avatar’-functie biedt toegang tot Hero-personages die zijn gemaakt door spelers van over de hele wereld. Spelers kunnen wanneer ze maar willen wisselen tussen de Wispons en vaardigheden van hun eigen personage en de ‘Rental Avatar’.  Deze functie laat spelers niet alleen genieten van de prachtige en/of hilarische personages die andere spelers maakten, maar biedt ze ook de mogelijkheid om in een enkel level gebruik te maken van twee verschillende Wispons, speciale vermogens waarmee ze obstakels kunnen overwinnen en geheime wegen kunnen ontdekken.

Klik hier om het Infinite-eindbaasgevecht in actie te zien. In de video zie je hoe de Infinite snelle zweefduikaanvallen uitvoert, zwermen rode blokken afvuurt en lastige obstakels voor de voeten van spelers plaatst.

Naast dit nieuwe Infinite-eindbaasgevecht, kun je hier nieuwe beelden bekijken van het Bird Hero-personage dat de Drill Wispon gebruikt in de Chemical Plant.

Sonic Forces is gemaakt door het team dat je eerder Sonic Colors™ en Sonic Generations™ bracht. Sonic Forces laat spelers de razendsnelle actie beleven als Modern Sonic, over gevaarlijke platformen sprinten als Classic Sonic, en krachtige nieuwe gadgets gebruiken met hun eigen aangepaste Hero-personages. De game komt op 7 november beschikbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. Zowel de digitale versie als fysieke bonusversie zijn nu beschikbaar als pre-order!

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE