Home Gaming Nieuwe Batman: Arkham Knight Story Content – Batgirl: A Matter of Family

Nieuwe Batman: Arkham Knight Story Content – Batgirl: A Matter of Family

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag de eerste story driven add-on voor Batman™: Arkham Knight aan – Batgirl: A Matter of Family. Batgirl: A Matter of Family vindt plaats voor het verhaal van Batman™: Arkham Asylum en spelers nemen voor het eerst in de Batman: Arkham franchise de rol van Batgirl aan. Deze spannende story add-on bevat een gloednieuwe locatie met verschillende missies, side quests en geheimen; een nieuwe ‘hacking feature’ waarmee je de wereld doorloopt en puzzels oplost en een Dual Play functionaliteit met Robin voor dynamische take-down moves. Batgirl: A Matter of Family is op 14 juli beschikbaar voor fans die de Batman: Arkham Knight Season Pass bezitten en verbinding hebben met internet. De add-on kan ook los gekocht worden op 21 juli voor € 6,99 via het PlayStation® Network en Xbox LIVE online entertainment netwerk van Microsoft.

De Batgirl: A Matter of Family add-on content is ontwikkeld door WB Games Montréal met gebruik van de Batman: Arkham Knight engine die door Rocksteady Studios is gebouwd. De overige Batman: Arkham Knight Season Pass add-on content wordt ontwikkeld door Rocksteady Studios.

De Batman: Arkham Knight
Season Pass bevat een exclusieve Flashpoint Batman Skin die nu beschikbaar is en biedt regelmatig nieuwe content voor zes maanden met nieuwe verhaalmissies, meer superschurken die Gotham City binnenvallen, nieuwe legendarische Batmobiles, geavanceerde challenge maps, alternatieve character skins en nieuwe race tracks.

Batman: Arkham Knight
is gebaseerd op de DC Comics Batman kernlicentie en is nu beschikbaar voor PlayStation®4 computer entertainment systeem en Xbox One, het alles in één games en entertainment systeem van Microsoft. De PC versie zal in de komende weken beschikbaar zijn.

Batman: Arkham Knight
brengt de bekroonde Batman: Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. Batman: Arkham Knight, exclusief ontwikkeld voor New-Gen platforms, introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobiel. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor altijd te verslaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: