Home Gaming Nieuw seizoen van het Super Smash Bros. Ultimate Dutch Championship gaat van start

Nieuw seizoen van het Super Smash Bros. Ultimate Dutch Championship gaat van start

by Jos Vis

Na een succesvolle eerste editie zet Nintendo Benelux de zoektocht naar het beste Super Smash Bros. Ultimate-team van Nederland voort met een nieuw seizoen van het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Dutch Championship. In totaal worden er acht kwalificatierondes voor het Dutch Championship georganiseerd in samenwerking met organisatoren van bestaande community-toernooien door heel Nederland.

De eerstvolgende kwalificatieronde wordt op zaterdag 7 december gehouden bij Lightning: Volume 3, een groot Super Smash Bros. Ultimate community-toernooi in Eindhoven waar inmiddels al meer dan honderd Smash-spelers zich voor hebben ingeschreven. De acht gekwalificeerde teams nemen het begin 2020 tegen elkaar op tijdens het eindtoernooi van het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Dutch Championship.

De kampioenen daarvan zullen Nederland vertegenwoordigen tijdens het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup, dat later datzelfde jaar gehouden wordt. Het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Dutch Championship is een uniek toernooi waarbij teams bestaande uit drie spelers het tegen elkaar opnemen in verschillende speelmodi.

Tijdens iedere speelronde wordt er zowel in Singles, Doubles als Squad Strike gespeeld. Het draait dus niet alleen om de individuele kwaliteiten van de speler, maar ook om de mate waarin zij samenwerken als team. Voorwerpen zijn geen deel van dit toernooi, dus het komt aan op pure vaardigheden. 

Houd het Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal in de gaten voor het laatste nieuws over alle kwalificatietoernooien en andere Super Smash Bros. Ultimate community-events.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: