Home TVSeries Nieuw seizoen ‘The Walking Dead’ terug op FOX na grootste cliffhanger ooit

Nieuw seizoen ‘The Walking Dead’ terug op FOX na grootste cliffhanger ooit

by Mark van Truijen
Na de zenuwslopende cliffhanger van seizoen zes van ‘The Walking Dead’, is op dit moment de grote vraag: wie van Rick’s groep overleefde de prikkeldraadknuppel van schurk Negan niet? Het antwoord krijgt de kijker binnen 24 uur na de Amerikaanse première op maandag 24 oktober om 22.00 uur op FOX. De groep zit in een uitzichtloze situatie, maar er komt hulp uit onverwachte hoek. Ook duiken er nieuwe gezichten op, zoals het populaire personage uit de comics: Ezekiel (Khary Payton) met zijn ‘huisdier’ tijger Shiva. ‘The Walking Dead’ is een van de grootste succes-series van dit moment en was onlangs genomineerd voor twee Emmy Awards. Speciaal voor de nog niet ‘The Walking Dead’-fans maakte FOX een ‘Story So Far‘ promo.
Michael Cudlitz (Abraham) over de cliffhanger van seizoen zes: “De vele speculaties van fans rondom het einde van seizoen zes verraste mij niet. Ik denk dat ik voor alle castleden kan spreken als ik zeg dat we wisten dat dit groot zou worden. Wanneer we iemand verliezen, of dreigen te verliezen van de cast is het gegarandeerd een groot ding voor de fans met veel impact.”
Nieuw begin
Tot op heden heeft de groep overlevenden voor grote uitdagingen gestaan: ziekte, honger, tientallen doden, verraad. Door al deze gebeurtenissen zijn ze krachtiger dan ooit geworden. Ze hadden veiligheid en stabiliteit gevonden, een thuis gecreëerd en dachten dat de wereld van hen was. Dit hadden ze verkeerd. Inseizoen zeven is deze kracht bij de groep overlevenden afgenomen. In de eerste helft van dit seizoen is de groep verloren, gebroken, puin aan het ruimen en dat terwijl ze leven in een onderdrukt regime. Negan heeft met succes de overlevenden onder zijn hoede gebracht, en overtuigt hun op brute wijze onder zijn regels te leven met een dodelijk en verschrikkelijk voorbeeld van wat er gebeurt als ze dat niet doen. De groep moet opnieuw beginnen in een wereld die groter en gevaarlijker is dan dat ze zelf dachten.
Talking Dead
FOX legt de kijkers van ‘The Walking Dead’ vanaf dit seizoen extra in de watten. Op dezelfde avond zendt FOX de ‘Talking Dead’ uit. Hierin blikken de acteurs uit ‘The Walking Dead’ terug op de aflevering van die avond. Aan de hand van leuke anekdotes praten ze over de opnames en reageren de acteurs op vragen van kijkers en publiek.
The Walking Dead
The Walking Dead is een Amerikaanse televisieserie over een groep mensen die trachten te overleven in een wereld vol zombies. De reeks is gebaseerd op de door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard bedachte gelijknamige strip, en werd ontwikkeld voor televisie door scenarist en regisseur Frank Darabont. Het verhaal speelt zich af in en om Atlanta.
Uitzending:
The Walking Dead: vanaf maandag 24 oktober om 22.00 uur op FOX.
Talking Dead: vanaf maandag 24 oktober om 23.45 uur op FOX

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x